پنجشنبه ۹ فروردين ۱۴۰۳ - 28 Mar 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۴ / ۱۶:۵۹
کد مطلب: 34005
۴
۲
استاد دانشگاه و پژوهشگر علوم روانشناسی مطرح کرد؛

دلیل اصلی پرخاشگری، انزوا و عدم تمرکز دانش آموزان

دلیل اصلی پرخاشگری، انزوا و عدم تمرکز دانش آموزان
دکتر سعید عزیزی استاد دانشگاه و پژوهشگر علوم روانشناسی در همایش اولیا و مربیان در حسینیه رازی به تاثیرات شبکه های اجتماعی و ماهواره ای – رسانه ای و مجازی پرداخت.

سعید عزیزی گفت: دلیل اصلی پرخاشگری، انزوا و عدم تمرکز دانش آموزان و برخی از بزرگسالان را استفاده بیش از حد مجاز از وسایلی از قبیل موبایل و تبلت عنوان کرد. امروزه موبایل جزو لاینفک زندگی هر شخصی شده و استفاده از آن به شدت رو به افزایش است، با چنین اوضاعی به زودی نقش خانواده ها در جامعه کمرنگ خواهد شد چرا که ظاهرا خانواده ها در کنار هم زندگی می کنند اما هر کس در خانه به نوعی مشغول استفاده از موبایل است و کمتر توجهی به دیگر اعضای خانواده دارد.

عزیزی در پایان خاطر نشان کرد: مشکل جامعه ی ما عدم آگاهی است. برگزاری این چنین همایش ها و کلاسها به طور حتمی تاثیرات بسیار مثبتی خواهد داشت، البته فضای مجازی و برنامه های ارتباطی در برخی موارد جنبه ی مثبت و مفیدی هم دارد، ولیکن اینکه باید هر شخصی نحوه ی مدیریت شخصی خود را ارتقاء دهد و غرق در این صفحات و برنامه ها نشود.
مرجع : شبکه خبر دانشجویان البرز (اسنا)
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

فاطمه ویسی
Iran, Islamic Republic of
سلام و وقت بخیر....من عاشق صحبت های دکتر عزیزی هستم و تمام فایل هاشون رو گوش میدم ...یک سوال داشتم...دختر نوجوان ۱۳ ساله ای دارم که نزدیک به یکسال هست که مدام در اتاقش هست و ارتباطش خیلی با من و پدرش کمرنگ شده و دائما سرش تو گوشی هست و برنامه ریزی خوبی دارد و خیلی درگیر درس و رژیم غذایی و اهداف بلند مدت خودش هست اما متاسفانه اصلا توجهی به من و پدرش ندارد اللخصوص به منه مادر و این موضوع من رو خیلی رنج میده بسیار پرخاشگر شده و حتی یه لحظه هم فرصت برای ما ندارد و مدام در اتاقش هست و در رو
United Kingdom
باسلام وعرض ادب واحترام من واقعا از صحبت‌ها راهکارهای استاد گرانقدر جناب آقای عزیزی خیلی بهره بردم سخنان ایشان سیار مفید بابیان ساده وقابل فهم ودرعین حال کاربردی وقابل اجرا می‌باشند من که جز دعای خیر و طلب بهترینهای دنیا وآخرت برای ایشان از درگاه خداوند متعال برای عرض تشکر چیزی ندارم انشاالله خداوند برای شما جبران کند درپناه حق متعال انشاالله همیشه سربلند موفق باشید
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
زندگی درس حساب است، خوبیها را جمع، بدیها را کم ، خوشی ها را ضرب و شادیها را تقسیم کنیم