جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۱ اسفند ۱۳۹۳ / ۰۹:۳۳
کد مطلب: 29650
۱

شوهرم براي من و فرزندانم وقت ندارد

شوهرم براي من و فرزندانم وقت ندارد
پاسخ مشاور:
مخاطب عزيز سلام، در مراحل مختلف زندگي هر يک از ما با مسائل و مشکلاتي مواجه مي شويم که براي حل آنها بايد از روش هاي جديد و متفاوتي بهره بگيريم و تغييراتي را در روند زندگي خود ايجاد کنيم. البته پيش از ازدواج و در مراحل اوليه، به خانواده ها توصيه مي شود اختلاف سني دختر و پسر نبايد آن قدر زياد باشد که دوره رشدي آنها متفاوت شود و در علاقه ها، سرگرمي ها، طرز نگرش و بينش و انرژي هاي رواني با هم متفاوت و يا احتمالا درگير شوند. وليکن در هر صورت امروزه ازدواج هايي بدون درنظر گرفتن اين مهم باز هم سرمي گيرد. در چنين شرايطي به زوجين توصيه مي شود با کسب و استفاده از مهارت هاي ارتباطي جديد اين شکاف را پر کنند و لحظات شادتري را در زندگي مشترک خود خلق کنند.
-
تفاوت هاي زن و مرد را بشناسيد  ( كليك كنيد : روانشناسي مردان)
همواره به ياد داشته باشيد زن ومرد با هم تفاوت دارند و براي داشتن يک رابطه خوب بايد اين تفاوت ها را درنظر بگيريد و توقع نداشته باشيد رفتار و عکس العمل هاي زن و مرد مثل هم باشد. در واقع همين تفاوت هاست که اين دو را براي هم جذاب مي کند. براي داشتن زندگي شاد، بايد از خودمان بيرون بياييم و هوشمندانه متوجه تفاوت ها باشيم و بياموزيم که چگونه رفتار کنيم . همه ما به احترام نياز داريم و دو دشمن اصلي احترام، انتقاد و پيش داوري هستند.
استفاده از کلماتي مثل "تو" و "چرا" افراد را وارد وضعيت تدافعي مي کند. بهتر است براي بيان آنچه در ذهنتان مي گذرد و روال زندگي شما را با يکنواختي مواجه کرده است «شکوه ها» را به «درخواست» تبديل کنيد. به عنوان مثال مي توانيد جملات خود را اين گونه آغاز کنيد: "دوست دارم وقتي که... " يا " خيلي خوشحال مي شوم وقتي که ... ". اين گونه صحبت کردن باعث مي شود ضمن حفظ احترام، راهي جديد را پيش روي همسرتان باز کنيد بدون اين که اين گفت وگو به شکوه و شکايت ختم شود و سرانجام هم هيچ يک از طرفين به خواسته خود نرسيده باشد. پيشنهاد مي شود براي داشتن يک ارتباط موثر، شفاف صحبت کنيد. به اين صورت که ابتدا مسئله را بيان نماييد، سپس احساس خود را نسبت به آن موضوع مطرح و در انتها انتظار خود را عنوان کنيد.
-
انتقاد و پيش داوري ممنوع
همان طور که پيش از اين اشاره شد انتقاد و پيش داوري از مخرب ترين روش هاي ارتباطي است؛ بنابراين در استفاده از کلمات و جملات هوشياري بيشتري به خرج دهيد. جملاتي نظير: " تو همسر لايقي نيستي"، " تو هيچ وقت براي ما وقت نداري" ،" من جواني خود را بيهوده پاي تو هدر دادم" و ... نه تنها گرهي از مشکلات شما باز نمي کند بلکه دليلي براي جر و بحث هاي بعدي است. فرد براي دفاع از خود شروع به دليل تراشي و بيان موقعيت هايي مي کند که اين وظايف را انجام داده است و حتي شما را در اين موارد زير سوال مي برد.
علاوه بر آن ناخواسته جايگاه فرد را نيز زير سوال برده و او را به سمت انفعال سوق داده ايد. درباره اهميت جايگاه پدر در رابطه با سلامت روان فرزندان مطالعه کنيد و جايگاه همسرتان را دوباره بازسازي و شرايطي را فراهم کنيد تا فرزندان تان با پدر خود ارتباط بيشتري داشته باشند. به طور خلاصه پذيرش واقعيت، پذيرش مسئوليت انتخاب خود، برقراري ارتباط موثر و کنار گذاشتن گله و شکايت کليدهاي تغيير شرايط فعلي شما هستند.
-
سيمين قرباني، کارشناس ارشد مشاوره خانواده

-
میگنا: شما چه پيشنهادي براي كمك به اين خانم داريد؟ (كامنت بگذاريد)
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
خدايا،ميشه چند لحظه وقتتو بگيرم! اين دفعه چيزي ازت نمي خوام! فقط مي خوام  خيلي ساده بگم: ممنون براي همه چيز...