پنجشنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - 18 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۱ / ۰۴:۰۴
کد مطلب: 10353
۰

دانشگاه شهيد بهشتي و تهران به هيچ وجه ادغام نمي‌شوند


دستجردي با اشاره به اينکه در جلسات شوراي آموزش تخصصي، پزشکي طي دو سال اخير بيشترين مجوزها براي راه اندازي مراکز تحقيقاتي به دانشگاه شهيد بهشتي داده شده است، اظهار داشت: همچنين از بند «ب» بند 2 قانون بودجه کشور نيز امسال اعتبارات خوبي در اختيار اين دانشگاه قرار گرفته است تا بتوان با توسعه بيشتر اين دانشگاه اهداف نظام سلامت را پياده سازي کرد.
وي افزود: هر چند دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي با صعود بيش از 600 رتبه اي رتبه 1001 دنيا را به دست آورده است ولي معتقدم اين رتبه در شان اين دانشگاه نيست و اين دانشگاه بايد جزو 10 دانشگاه برتر دنيا در عرصه پزشکي باشد.
به گزارش ايسنا، دکتر مرضيه وحيد دستجردي در مراسم افتتاح مرکز تحقيقاتي نيايش دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي تهران، اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکي شهبد بهشتي با کارکنان خوب، اعضاي هيات علمي و استادان مجرب و امکاناتي که در اختيار دارد و همچنين با توجه به اينکه به 70 تا 75 درصد مردم تهران خدمات درماني و بهداشتي ارائه مي دهد بايد مستقل بماند و من با وجود برخي شايعات بارها اين موضوع را اعلام کرده ام که اين دانشگاه با دانشگاه علوم پزشکي تهران ادغام نمي شود. وي با قدرداني از حضور معاون اول رييس جمهور در اين مراسم و توجه ويژه وي به بخش سلامت، گفت: در جلسات شوراي عالي سلامت نيز که به رياست ايشان تشکيل مي شود مصوبات خوبي داشته ايم که آخرين آنها 5 مصوبه مهم در جلسه تاريخ 27 اسفند سال 90 اين شورا شامل نسخه 02 پزشک خانواده، تاسيس موسسه حلال، سامانه خدمات بهداشتي، نقشه تحولي نظام سلامت و سند روغن خوراکي بوده است. 
وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي گفت: بارها گفته‌ شده كه دانشگاه هاي علوم پزشکي شهيد بهشتي و تهران به هيچ وجه ادغام نمي شوند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی