جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ / ۱۱:۱۹
کد مطلب: 32944
۰

با دندان قروچه کودکمان چه کنیم؟

دکتر عبدالحمید ظفرمند متخصص دندان پزشکی کودکان و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی در خصوص علت بروز دندان قروچه کودکان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: این مشکل علل مختلفی دارد که بخشی از این علل مرتبط به دهان بوده و بخشی دیگر به دلیل مسائل مربوط به سیستم گوارشی و یا حتی سایر اندام‌های بدن است.

وی ادامه داد: قسمتی که مرتبط با داخل دهان است، ممکن است در اثر عفونت‌های دندانی یا تحت تاثیر ترمیم‌های صورت گرفته باشد که عاملی جهت ایجاد دندان قروچه در کودکان تلقی می‌شود.

این دندان پزشک با بیان اینکه دندان قروچه یک عارضه طبیعی است و با یک رژیم غذایی نرم در کودکان قابل درمان است، اظهار کرد: رژیم غذایی در کودکان یک رژیم پیش ساخته است و با تغییر آن می‌توان این مشکل را بر طرف کرد اما در صورت عدم بهبود آن مراجعه به دندان پزشک و عمل به توصیه‌های گفته شده ضروری است.

ظفرمند افزود: گاهی این مشکل با یک نسخه بر طرف می‌شود اما در مواقعی ناراحتی های روحی کودک مثل تولد یک نوزاد جدید در خانواده می‌تواند زمینه ساز دندان قروچه در وجود وی باشد.

این دندان پزشک ادامه داد: در کودکانی هم که در سنین مدرسه هستند گاهی به دلیل فشارهای روانی محیط مدرسه و دوستان که بیشتر به دلیل زیاد بودن تکالیف آن‌ها است دندان‌ قروچه بیشتر دیده می‌‌شود.

ظفرمند در پایان پیرامون راهکارهای بر طرف سازی دندان قروچه کودکان خاطر نشان کرد: مشکل باید به صورت ریشه‌ای بر طرف شود چرا که درمان‌های دارویی موقتی بوده و اثر چندانی ندارند و توصیه می‌شود کودک از لحاظ روانی مورد بررسی قرار گیرد به طوری که شرایط بیرونی از طریق والدین تغییر داده شود یا موانع تطابق کودک با شرایط جدید برطرف گردد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
انسانهاي شاد دنياي درونشان را ميسازند، انسانهاي غمگين دنياي بيرونشان را سرزنش ميكنند.