جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۰ دی ۱۳۹۱ / ۱۲:۰۴
کد مطلب: 15989
۰

رقم تفکیکی سرانه دانشجویی دانشگاه‌ها اعلام شد

رییس سازمان امور دانشجویان با اعلام رقم سرانه دانشجویی دانشگاه‌ها، سهم امور رفاهی و تغذیه را از این میزان تشریح کرد.

دکتر محمود ملاباشی در گفت‌و‌گو با ایسنا، سرانه دانشجویی دانشگاه‌ها را حدود یک میلیون و 800 هزار تا دو میلیون تومان عنوان کرد و گفت: از این میزان سرانه دانشجویی، 500 هزار تومان به عنوان سرانه فرهنگی و رفاهی است.


وی با تاکید بر اینکه به دانشگاه‌ها بخشنامه‌ای ارائه شده است که 75 درصد از این میزان باید صرف امور رفاهی مانند تغذیه شود، گفت:‌ هشت درصد صرف ورزش، پنج درصد مشاوره و 12 درصد مابقی نیز صرف امور فرهنگی می‌شود.


وی در خصوص وضعیت سرانه دانشجویی در سال جاری، گفت: با توجه به کاهش نسبی بودجه، وضعیت سرانه دانشجویی سال 91 هنوز مشخص نیست.


وی با بیان اینکه بودجه دانشگاه‌ها در سال 91 حدود 40 درصد نسبت به سال 90 افزایش یافته است، تصریح کرد: با توجه به اینکه تخصیص این بودجه در حال حاضر دچار نوساناتی شده است، بنابراین نمی‌توان بر روی عدد بودجه حساب کرد؛ بلکه باید سال تمام شود. سپس با تقسیم بودجه تخصیصی بر تعداد دانشجویان، رقم سرانه دانشجویی مشخص شود.


ملاباشی در خصوص سرانجام واگذاری خدمات رفاهی دانشگاه‌ها به بخش خصوصی، اظهار کرد: این روند نسبتا با سرعت خوبی در حال انجام است. به عنوان نمونه امور تغذیه بیش از 90 درصد دانشگاه‌ها، واگذار شده‌ و غذا را تنها از پیمانکار می‌خرند و دانشگاه‌ تنها نظارت دارند.


وی اضافه کرد: همچنین صندوق رفاه نیز در این رابطه نظارت دارد تا قراردادها به سود دانشگاه باشد و اقلامی را به صورت رقم‌های بزرگ، همچون گوشت و ... برایشان تهیه کنند.


رییس سازمان امور دانشجویان در خاتمه در خصوص وضعیت واگذاری خوابگاه‌ها به بخش خصوصی، گفت: اگر تنگناهای بودجه‌ای از بین رود با توجه به وام چهار درصدی که در اختیار خوابگاه‌داران خصوصی قرار می‌گیرد، یک حرکت خیلی خوبی در ساخت خوابگاه‌ها توسط بخش خصوصی صورت می‌گیرد.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی