جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱ آبان ۱۳۹۳ / ۱۲:۵۵
کد مطلب: 27481
۱
۲

چگونگی دستیبابی افراد شکاک به آرامش فکری

چگونگی دستیبابی افراد شکاک به آرامش فکری
یک روانشناس بالینی با اشاره به اینکه ابتلا به "وسواس" می‌تواند منجر به افکار منفی نسبت به دیگران شود، گفت: این بیماران به صورت مرتب تلفن، ایمیل و روابط عاطفی همسر خود را بررسی می‌کنند.
به گزارش میگنا، دکتر ربابه نوری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه افراد دارای شخصیت پارانوئید به شدت نسبت به اطرافیان خود حساس هستند، گفت: این افراد بدون علت کافی دارای افکار منفی نسبت به اطرافیان خود هستند، بنابراین رفتارهای بدبینانه قالب شخصیت آنهاست.

وی اظهار کرد: افرادی که دارای شخصیت پارانوئید هستند می‌توانند در روابط خود با دیگران دچار انگیزه‌های منفی شوند که این رفتارها شامل همسر، فرزند و دوستان نیز می‌شود.

نوری با اشاره به اینکه افرادی که مبتلا به وسواس هستند نیز ممکن است دچار شک به همسر خود شوند، گفت: این افراد دائم در فکر به وقوع پیوستن یک اتفاق بد هستند بنابراین به صورت مرتب همسر خود را ارزیابی می کنند یا دارای شک نسبت به انجام درست کارها هستند.

عضو هیات علمی دانشگاه خوارزمی، در ادامه یادآور شد: این بیماران به صورت مرتب تلفن، ایمیل و روابط عاطفی همسر خود را بررسی کنند بنابراین با مشاهده کوچک ترین مطلبی، فکر خیانت همسر در آن ها افزایش می یابد و شروع به کنترل بیشتر وی می‌کنند که موجب آغاز مشکلات دیگری در محیط خانواده می‌شود.


این روانشناس بالینی خاطرنشان کرد: افراد دارای شخصیت پارانوئید اغلب به دنبال انگیزه‌های بد، خیانت‌ها و عدم صداقت در رفتار دیگران هستند.

نوری با تاکید به اینکه بیماری وسواس تنها منجر به شست و شوی بیش از حد نمی‌شود، اظهار کرد: وسواس یک فکر مزاحم، تکراری و آزار دهنده است که این افکار موجب افزایش اضطراب می‌شود بنابراین آنها به دنبال انجام کاری جهت رهایی از فکرهای نامناسب خود هستند.

وی در پایان با اشاره به اینکه بیماران مبتلا به شک یا وسواس به علت افکار منفی و اضطراب‌های خود مرتب به بررسی همسر خود می‌پردازند، گفت: کنترل و بررسی‌های مرتب موجب آرامش فکری بیماران مبتلا به شکاکی می‌شود و در صورت ایجاد دوباره این افکار به بررسی‌های دوباره اطرافیان می‌پردازند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

همایون
Iran, Islamic Republic of
خیلی صحبتتون خوب بود
رویا50ساله
Germany
راه حل شکاکیت رانگفتید
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
هر وقت احساس حسادت کردیم ، یادمان باشد ، خاموش کردن شمع دیگری ، باعث نمیشود ، شمع ما درخشان تر نور افشانی کند