شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۱ بهمن ۱۳۹۴ / ۱۱:۰۰
کد مطلب: 35716
۰

از امتحان کردن رویاهای‌تان نترسید

«فریبا احمدی» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نیازی نیست که همه انسان‌ها بی‌نقص باشند و به همه خواسته‌های‌شان برسند، چون در دنیای واقعی چنین چیزی امکان‌پذیر نیست و هر فردی فقط به بخشی از آرزوهایش دست می‌یابد. البته حتی این مسأله نیز زمانی امکان‌پذیر است که بتوانیم بدون هراس در راه رویاهای‌مان گام برداریم و از کنار هر فرصتی که پیش می‌آید با تنبلی و بی‌تفاوتی عبور نکنیم.
این روان‌شناس با تأکید بر این‌که دنیا قدردان افراد ساعی و کوشاست، ادامه داد: میزان سرعت پیشرفت و یا این‌که تا چه اندازه در طول مسیر رسیدن به هدف نهایی‌مان اشتباه می‌کنیم اهمیت چندانی ندارد، چون ما همیشه یک قدم از افرادی که جز رویاپروری کار دیگری ندارند، جلو هستیم و اگر با اصول انسانی پیش برویم در غایت به مطالبات مطلوب‌مان دست خواهیم یافت.

وی افزود: در دین مبین اسلام ناامیدی از درگاه خداوند گناه بزرگی محسوب می‌شود. از این‌رو، نباید با کوچک‌ترین شکستی احساس یأس کرده و عقب‌نشینی کنیم. در واقع کنترل تمام و کمال اوضاع زندگی به دست ما نیست، اما در نهایت و تحت هر شرایطی این خود ما هستیم که باید تصمیم اول و آخر را بگیریم. به عبارتی دیگر، جز ما کسی نمی‌تواند بین شکست و تلاش دوباره برای رسیدن به آرزوها، یکی را انتخاب کند.

احمدی خاطرنشان کرد: البته این‌که ما در دنیای پیرامون‌مان از ناشناخته‌ها بترسیم و بی‌گدار به آب نزنیم، امری عادی و عاقلانه است. در واقع، هر کدام از ما به نوعی از تغییر در شرایط، طرد شدن و نرسیدن به آن‌چه می‌پنداریم واهمه داریم، اما اگر بخواهیم در طول مدت عمر به اهداف‌مان دست یابیم باید در وهله اول نشانه‌های ترس را از زندگی‌مان پاک کنیم تا بتوانیم توسط مشاوره با افراد آگاه و برنامه‌ریزی اصولی، در راه رسیدن به رویاهایمان گام برداریم.

این روان‌شناس یادآور شد: رویاهای هرکس باید منطقی و قابل دسترس باشد و گرنه نتیجه‌ای جز سرخوردگی ندارد. در واقع، هر کسی می‌تواند با رها کردن ترس‌ها و تحقیرهایی که عمده آن‌ها در در دوران کودکی ریشه دوانده، فردی متعادل، صادق و موفق باشد، چون رسیدن به آرزوها ارتباط چندانی با سن و سال ندارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
انسانهاي شاد دنياي درونشان را ميسازند، انسانهاي غمگين دنياي بيرونشان را سرزنش ميكنند.