شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵ / ۱۶:۵۷
کد مطلب: 39316
۰

نتایج سطح‌بندی دانشگاه‌ها اعلام شد

نتایج سطح‌بندی دانشگاه‌ها اعلام شد
میگنا:در ارزیابی وزارت علوم، دانشگاه علم و صنعت ایران برای چندمین سال متوالی در کنار دانشگاه‌های اصفهان، تبریز، تربیت مدرس، تهران، شهید بهشتی، شیراز، فردوسی مشهد، صنعتی اصفهان، صنعتی امیرکبیر و علامه طباطبایی به عنوان دانشگاه سطح یک کشور برگزیده و معرفی شده است.

 

بنا بر اعلام معاون آموزشی وزارت علوم، هدف از سطح بندی دانشگاه‌ها، متناسب نمودن و عادلانه ساختن اقدام بر حسب «اندازه» دانشگاه است و دانشگاههایی که در مرحله سطح بندی با یکدیگر قرابت بیشتری داشته‌اند، در یک سطح قرار گرفته‌اند. در مرحله بعد، رتبه بندی دانشگاهها بر مقیاس «سطح» هر دانشگاه است و لذا دانشگاههایی که در یک سطح قرار می‌گیرند به نحو منطقی با سایر دانشگاههای هم اندازه خود مقایسه می‌شوند.

از جمله علل کسب این افتخار توسط دانشگاه علم و صنعت ایران می‌توان به ثبت 93 اختراع ملی و بین‌المللی دانشگاه؛ چاپ 14 نشریه علمی – پژوهشی و دارای نمایه استنادی بین‌المللی؛ کسب 48 جایزه معتبر بین‌المللی و ملی؛ تعداد چشمگیر تعداد اعضای هیات علمی پراستناد (635 نفر)؛ 248 کتاب تالیف و ترجمه شده توسط اعضای هیات علمی دانشگاه؛ دارا بودن 9 قطب علمی فعال؛ چاپ بیش از 5400 مقاله در نشریه‌های علمی و پژوهشی وISI، مساحت بالای فضاهای آزمایشگاهی و کارگاهی، اجرای 24 پروژه مشترک با پژوهشگران و مراکز تحقیقاتی خارج از کشور؛ ارایه 267 مقاله مشترک با دانشگاههای غیرایرانی؛ عملکرد مناسب مالی، حضور گسترده اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران در فرهنگستان‌ها، شورای عالی انقلاب فرهنگی و شوراهای تخصصی آن و ...عملکرد مناسب آموزشی و پژوهشی آن اشاره کرد.

همچنین در بخش پژوهش، رتبه دانشگاه در کیفیت و میزان بهره گیری از اینترنت، 895؛ تعداد طرحهای پژوهشی و فناوری درون و برون دانشگاهی جاری، 3406؛ گروههای فعال پژوهشی، 72 و تعداد واحدهای فناور مراکز رشد فعال، 23 بوده که مجموع شناسه‌های آموزشی، پژوهشی، مالی و فرهنگی منجر به تداوم موفقیت دانشگاه در ارزیابی وزارت علوم و قرار گرفتن آن در جمع دانشگاههای سطح یک کشور شد.
لينك ورود به كانال میگنا
منبع: ايسنا

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "