جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۷:۱۲
کد مطلب: 29326
۱

یادداشت وزیر بهداشت از سفر به خوزستان

یادداشت وزیر بهداشت از سفر به خوزستان

وزیر بهداشت که هفته گذشته به منظور بررسی وضعیت گرد و غبار و مشکلات ناشی از آن به خوزستان سفر کرده بود‏، در یادداشتی ضمن تاکید بر اینکه این معضل با فرافکنی حل نمی‌شود، تاکید کرده است: با مردم باید صادقانه صحبت کنیم، آن چه بر افکار عمومی اثری نامطلوب برجای می‌گذارد، تبلیغات غیر واقع و عدم انعکاس حقایق است.

 

به گزارش ایسنا در یادداشت دکتر سیدحسن هاشمی آمده است:

 

«به عنوان نماینده رییس جمهور عازم اهواز شدم تا وضعیت این شهر و مشکل مردم استان در مواجهه با ریزگردها را بررسی کنم. مردمی که در طول سال‌های دفاع مقدس، تا پای جان برای دفاع از انقلاب و کشورشان، در برابر دشمن ایستادگی کرده‌اند.

 

آنچه مشخص بود این که ریزگردها و غبار در این منطقه وضعیت بسیار بدی را پدید آورده‌اند و زندگی مردم را با مشکل مواجه ساخته‌اند؛ چنان که با چند دقیقه حضور در فضای باز، سر و روی انسان پر از خاک می‌شود. در همین شرایط باز هم مردم برای شرکت در راهپیمایی سالروز انقلاب اسلامی به خیابان‌ها آمده بودند. همه آنها که آمده بودند اما انتظار داشتند برای رفع این مشکل کاری انجام شود و شرایط بهبود یابد.

 

نخستین نکته‌ای که در این مورد باید مورد توجه قرار گیرد آن است که شرایط آب و هوایی کشور تغییر کرده و به دلیل خشکسالی گسترده‌ای که از 25 سال قبل آغاز شده، اکنون 22 استان درگیر مسأله ریزگردها هستند. پس ما باید این وضعیت را بپذیریم و با همین شرایط کشور را مدیریت کنیم. نگاه مسئولان و مردم هر دو باید تغییر کند. با توجه به تغییر اکوسیستم باید برای سامان دادن منابع آبی کشور، کنترل آلاینده‌ها و... برنامه‌ریزی کنیم و هموطنان هم باید با درک شرایط موجود، رفتار شهروندی مناسبی داشته باشند.

 

نکته دوم این که باور کنیم با سخنان احساسی و فرافکنی نمی‌توان این معضل را حل کرد. انجام کار علمی، سود جستن از دانش مشاوران کارآزموده و داشتن برنامه، تنها چاره است. با مردم هم البته باید صادقانه صحبت کنیم. آن چه بر افکار عمومی اثری نامطلوب برجای می‌گذارد، تبلیغات غیر واقع و عدم انعکاس حقایق است.

 

در این سفر همراه با استاندار خوزستان و مسئولان محلی به سوسنگرد، هویزه، پاسگاه زید، کوشک، جفیر، طلایه و نقطه صفر مرزی در تالاب‌های هورالعظیم نیز رفتیم؛ در کنار تجدید خاطره‌ای که برایم بسیار ارزشمند بود، به خوبی می‌شد دید که بخش زیادی از ریزگردها از سمت عراق وارد کشور می‌شود. البته آنها هم در مذاکرات اظهار کرده‌اند به خاطر فعالیت‌های سد سازی همسایه شمالی‌شان با خشک‌سالی مواجه شده‌اند.

 

خوشبختانه طی چند روز آینده همراه با معاون اول محترم رییس جمهور، سفری به عراق خواهیم داشت؛ قطعاً این موضوع را نیز با جدیت پیگیری خواهیم کرد.

 

البته نباید از حق گذشت که برخی کارهای غیر علمی و کارشناسی نشده خودمان طی سال‌های گذشته نیز به این موضوع دامن زده است. به یاد دارم در طول سال‌های دفاع مقدس، هر بار که به استان خوزستان آمدم، در مسیر، به جز جاده، همه جا را آب فراگرفته بود؛ حالا اما تا چشم کار می‌کند، جز بیابان‌های خشک چیزی دیده نمی‌شود.

 

گزارش این سفر را به جناب آقای رییس جمهور و جناب آقای دکتر جهانگیری ارائه خواهم داد. در جلسه هیأت وزیران نیز در این مورد صحبت خواهیم کرد و تمام قول‌هایی را که به مردم شریف خوزستان دادم، شخصا پیگیری می‌کنم.

 

لازم است مردم هم بدانند، خوزستان همیشه برای ما خوزستان است. من در هیأت وزیران کسی را نمی‌شناسم که در سال‌های دفاع مقدس به نوعی درگیر جبهه و جنگ نبوده یا شهیدی را تقدیم انقلاب و کشور نکرده باشد. به عنوان نمونه، دو برادر جناب آقای دکتر جهانگیری در همین خطه پاک، خوزستان عزیز، به درجه رفیع شهادت نائل آمده‌اند. چنین افرادی قطعاً دغدغه وجب به وجب این مرز و بوم و به‌ویژه خوزستان را داشته و خواهند داشت.»

 

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
آنكه مدام از كمبودها و ناراستي هاي زندگي خويش سخن مي گويد دوست خوبي براي تو نخواهد بود .