جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۴ اسفند ۱۳۹۳ / ۱۴:۰۷
کد مطلب: 29514
۱
بر اساس رتبه‌بندی موسسه «US NEWS»

رتبه دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر «امیرکبیر» در دنيا

دکتر محمد محدثی عضو هیات علمی دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر در حاشیه افتتاح مدرسه زمستانی هندسه محاسباتی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: موسسه US NEWS آمریکایی همه ساله اقدام به ارزیابی دانشگاه های صنعتی دنیا و رشته‌های علوم پایه می‌کند.

وی با اشاره به نتایج این ارزیابی ها اظهار داشت: در این رتبه بندی دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر حائز رتبه 90 دنیا در سال 2014 در میان تمام گروه های علوم پایه شد.

محدث با تاکید بر اینکه این موسسه در این رتبه بندی 15 شاخص را در نظر گرفته است، یادآور شد: تعداد مقالات، تعداد ارجاعات بین المللی مقالات، تعداد کنفرانس ها، تعداد مقالات برتر در دنیا و فعالیت های پژوهشی از جمله شاخص های رتبه بندی این موسسه بوده است.

عضو هیات علمی دانشکده ریاضی و علوم کامپیوتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر، ارتباطات بین المللی را یکی دیگر از شاخص ها دانست و ادامه داد: برگزاری مدرسه زمستانی هندسه محاسباتی و حضور محققان بین المللی در دانشکده ریاضیات و علوم کامپیوتر دانشگاه امیرکبیر تاثیر بسزایی در ارتقای رتبه آن داشته است.

محدث این مدرسه زمستانی را نوعی ترم کوتاه توصیف کرد و افزود: موضوع ارائه شده این مدرسه زمستانی در حوزه‌های الگوریتم، رباتیک و هندسه محاسباتی است که در آن دکتر دیویت مانت از دانشگاه مریلند، دکتر جیسون اوکن از دانشگاه کارولینا و دکتر ولفگانگ موزر از دانشگاه برلین آلمان حضور دارند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "