شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱ شهريور ۱۳۹۴ / ۱۸:۳۸
کد مطلب: 32682
۰

۹.۶ میلیون بی‌سواد داریم

عطاءالله سلطانی‌صبور در گفتگو با  مهر با اشاره به اینکه با وجود اقدامات صورت گرفته برای کاهش بی سوادی، آمار موجود در زمینه بی سوادی بسیار بالاست، گفت: دولت باید در زمینه کاهش بی سوادی اقدامات جهادی انجام دهد.

وی افزود: طبق آمار دقیق، در کشور ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار بی سواد وجود دارد که این رقم برای کشوری مانند ایران فاجعه محسوب می شود.

رئیس کمیته آموزش مجلس تاکید کرد: برای کاهش این رقم قطعا باید نهادها و سازمان های دیگر در کنار آموزش و پرورش قرار بگیرند.

سلطانی صبور افزود: متاسفانه در شرایط فعلی همه دستگاه ها از محصول آموزش و پرورش که همان جوانان باسواد است استفاده می کنند، اما این تعامل یکسویه است و متقابل نیست.

وی ادامه داد: این مسئله را شاید بتوان بزرگترین معضل حال حاضر آموزش و پرورش قلمداد کرد و باید تاکید کنم تا همکاری دستگاه های دیگر با آموزش و پرورش دو سویه نشود، شاهد افت کیفیت در این سازمان بزرگ خواهیم بود.

این نماینده مجلس گفت: متاسفانه همه فکر می کنند تعلیم و تربیت تنها وظیفه وزارت آموزش و پرورش است و همین مسئله بر افزایش بی سوادی دامن زده است.

وی در ادامه با بیان اینکه بیشترین بی سواد کشور در رده سنی بالای ۳۵ سال هستند، روند سوادآموزی برای سنین مشمول مدرسه را قابل توجه دانست و گفت: در حال حاضر انسداد بی سوادی بالای ۹۸ درصد است.

سلطانی‌صبور توضیح داد: به بیان دیگر، بخش قابل توجهی از افراد که به سن مدرسه رفتن رسیده اند و باید مقطع ابتدایی را بگذرانند وارد این مقطع شده اند.

رئیس کمیته آموزش اضافه کرد: برای تحقق این امر ما ۱۱۰ مدرسه تک محصله داریم، یعنی تنها به خاطر یک دانش آموزش کلاس درس در آن منطقه دایر شده است که این رقم، آمار قابل توجهی است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی