جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۳ / ۱۰:۴۹
کد مطلب: 27345
۰

برای توضیح مرگ به کودکان باید چگونه عمل کرد؟

والدین باید بدانند اگر خودشان احساس غم و غصه را درک می‌کنند کودکان نیز این احساس را دارند. همچنین اگر والدین در مقابل فرزندانشان گریه کنند هیچ اشکالی ندارد.


ایسنا نوشت: غم و غصه در کودکان همچون افراد بزرگسال احساسی واقعی و جدی است که والدین می‌توانند با به کار بردن شیوه‌های مناسب به فرزندان خود برای رهای از این احساس منفی کمک کنند.

روبرو شدن با واقعیت مرگ برای افراد بزرگسال و همچنین برای کودکان سخت است و به همین دلیل متخصصان راهکارهایی را به والدین توصیه می‌کنند تا بتوانند فرزندان خردسال خود را از احساس غم و غصه نجات دهند.

«استیون برکوویتز» روانپزشک کودکان و نوجوانان می‌گوید: بهترین کاری که والدین می‌توانند انجام دهند این است که احساسات خود و فرزندشان را مورد توجه قرار دهند و از آن غافل نباشند.

این روانپزشک افزود: والدین باید بدانند اگر خودشان احساس غم و غصه را درک می‌کنند کودکان نیز این احساس را دارند. همچنین اگر والدین در مقابل فرزندانشان گریه کنند هیچ اشکالی ندارد.

متخصصان روانپزشکی توصیه می‌کنند زمانی که والدین قصد دارند مرگ را به کودکشان توضیح دهند با آنان صادق و روراست باشند. ممکن است کودکان این پرسش را مطرح کنند که پس از مرگ بدن انسان به کجا منتقل می‌شود. در این زمان والدین پس از آنکه نفس عمیقی کشیدند باید پاسخ این پرسش را به سادگی برای فرزندشان توضیح دهند.

برکوویتز گفت: به طور مثال در زمان فوت مادربزرگ به فرزندتان بگویید که قرار است چه کارهایی انجام شود. کودکان زمانی که مطلع باشند قرار است چه اتفاقی بیفتد احساس راحتی بیشتری خواهند داشت.

والدین اغلب این تصور را دارند که فرزندشان به هنگام بازی کردن و خندیدن، احساس غم و ناراحتی خود را فراموش می‌کند اما در تمام موارد این راهکار جوابگو نیست و فرآیند بهبود حالت روحی کودکان مدتی طول خواهد کشید.

به گفته متخصصان، گاهی اوقات کودکان احساس ناراحتی خود را به شکل گریه کردن نشان می‌دهند اما این ناراحتی می‌تواند با الگوهای رفتاری دیگر همچون بروز مشکل در خواب و غذا خوردن کودک هم ظاهر شود.

به گزارش سایت اینترنتی wtop،‌ غم و ناراحتی احساس واقعی در کودکان است که مانند افراد بزرگسال با گذشت زمان کاهش می‌یابد. کودکان نیز همچون افراد بزرگسال به شیوه خود بالاخره با این احساس کنار می‌آیند اما در صورتی که تغییر رفتار کودک طولانی و نگران‌کننده شود لازم است با متخصص مشورت کنید.

 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...