جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۴ خرداد ۱۳۹۲ / ۲۲:۵۸
کد مطلب: 17706
۰
متخصص مغز و اعصاب :

۹۰ درصد زنان مبتلا به صرع می توانند فرزندان سالمی به دنیا آورند

۹۰ درصد زنان مبتلا به صرع می توانند فرزندان سالمی به دنیا آورند
دكتر 'پروین پور طاهریان' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود : در گذشته بیمارانی كه دچار صرع بوده اند در اجتماع مقبولیت نداشتند اما نگرش و بینش نسبت به این افراد تغییر كرده است .

' صرع ' بیماری است كه از تغییرات ناگهانی اختلاف پتانسیل بین داخل و خارج سلول عصبی و بر حسب نوع سلولی كه در معرض این تغییر قرار گرفته رخ می دهد. درافراد دارای صرع تظاهرات بالینی گوناگونی به صورت تغییر در سطح هوشیاری، فعالیت‌های حركتی، تغییرات رفتاری، تغییرات حسی و سیستم عصبی خودكار ایجاد می‌شود.

پور طاهریانِِِِِِِِِ به علل و عوامل این بیماری اشاره كرد واظهار داشت :عوامل مختلفی مانند صدمه مغزی ، ضربه به سر ، عفونت ، عوامل ارثی ،ضربه های پس از تولد و دوران كودكی، تصادفات و حوادث و برخی از بیماری ها یی چون مننژیت می تواند منجر به ایجاد صرع شود.
وی با بیان اینكه ۵۰ درصد بیماران مصروع مراجعه كننده به پزشكان را زنان در سنین باروری تشكیل می دهند، توصیه كرد: مشاوره های قبل از بارداری در زنان مصروع چند ماه قبل از بارداری انجام شود و این بیماران باید با پزشك متخصص مغز و اعصاب خود در خصوص زمان مناسب ، نحوه درمان و مراقبت های دوران بارداری مشورت كنند.

متخصص مغز و اعصاب درعین حال گفت: با این حال به طور دقیق تاثیر صرع، حملات تشنجی و داروهای ضد صرع بر بارداری شناخته نشده است. پور طاهریان خاطر نشان
كرد : یكی از خطرات دوران بارداری، عوارض مصرف داروهای ضد صرع است . برخی از این داروها اثرات منفی بر روی جنین دارند و باید با نظر پزشك مصرف شوند. وی گفت : در حال حاضر داروهای كم ضرری برای مادران باردار دارای صرع وجود دارد . اما باید دقت كرد هرگونه كاهش یا قطع خود سرانه دارو در طول بارداری نه تنها خطرات را كم نمی كند، بلكه موجب افزایش خطر تشنج نیز می شود.

پور طاهریان اضافه كرد : عده ای از متخصصین عقیده دارند كه مصرف قرص های ضد بارداری در بعضی از بیماران مصروع ممكن است باعث ذخیره شدن آب در بافت های بدن شده و باعث تغییراتی در حملات صرع شود .

وی اظهار داشت : همچنین برخی از داروهای ضد صرع باعث تضعیف اثرات داروهای ضد بارداری می شوند و در این خصوص بیماران بهتر است با پزشك خود مشورت نماید .

متخصص مغز و اعصاب یاد آور شد : داروهای ضد صرع می تواند از طریق شیر مادر وارد بدن نوزاد می شود اما می توان گفت مقدار دارویی كه از شیر مادر به بدن كودك می رسد مقدار قابل توجهی نیست بنابراین مادران مبتلا به صرع می توانند به كودكشان شیر دهند.

پور طاهریان تاكیدكرد : اگر زنان مبتلا به صرع علم و دانش از وضعیت بارداری و بیماری خود آگاهی های لازم را داشته باشند و به دستورات بهداشتی آن عمل كنند می توانند فرزندان سالمی به دنیا بیاورند و با مشورت و همكاری پزشك بدون هیچ مشكلی سلامت بارداری آنها تامین می شودپ .
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلو دیدگان آنهاست به داشته هاي خود عميق تَر نگاه كنيم