سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - 16 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ / ۱۱:۱۸
کد مطلب: 31278
۱
زنده باشم تا دکتری می‌روم

مسن‌ترین داوطلب کنکور ارشد دانشگاه آزاد: عاشق تحصیل و آموختنم، نه مدرک

مسن‌ترین داوطلب کنکور ارشد دانشگاه آزاد: عاشق تحصیل و آموختنم، نه مدرک
فرهنگ معبودی متولد سال 1314 در شهر همدان، دارای سه دختر و چهار نوه و کارشناس بازنشسته جرم شناسی نیروی انتظامی است و نه برای فخرفروشی و نه برای سرگرمی در کنکور کارشناسی ارشد شرکت کرده است.

او تا امروز چهار بار بر سر جلسه کنکور کارشناسی ارشد حضور یافته و گاهی به خاطر سوالات آسان، گاهی به خاطر سوالات مشکل و گاهی هم به خاطر آماده نبودن موفق به ورود به دانشگاه نشده است. در سال 1338 وارد دانشکده پلیس تهران شده و با معدل بالا از این دانشکده فارغ التحصیل می شود و مطمئن است سختی هایی که در این 80 سال کشیده است می تواند کمک حال جوانان امروز شود.

معبودی معتقد است همواره علی بن موسی الرضا (ع) دستگیرش بوده و هیچ گاه از درگاه ائمه نا امید نشده است و هر وقت مشکلی دارد امام رضا ناجی وی بوده است.

او 4 نوه دارد و همه را به اندازه چشم خود دوست دارد و معتقد است پدر به عنوان بزرگ خانواده باید همیشه ادب انسانیت را رعایت کند تا شان و جایگاه خودش نیز محفوظ بماند تا اگر کار مناسبی انجام داد الگوی سالم برای دیگران شود.

معبودی به عنوان مسن‌ترین داوطلب کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی در سال 94 شناخته شده است. به همین مناسبت با وی با گفت‌وگو نشستیم و از چگونگی شرکت او در این آزمون و سرگذشت زندگی‌اش پرسیدیم.

دست از طلب ندارم تا کام من برآید

مسن‌ترین داوطلب کنکور کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی با قرائت شعر دست از طلب ندارم تا کام من برآید از خواجه شیراز، به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: عاشق تحصیلم و نه مدرک تا بتوانم به جامعه خود خدمت بیشتری کنم و به این منظور در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد شرکت کرده ام.

انسان هایی که فراگیرند نه فرافکن و ایده قبول می کنند تا پای جان دوستشان دارم و هر چه در توانم باشد به صورت معنوی و مادی کمک می کنم

این بازنشسته جرم شناسی نیروی انتظامی بیان کرد: امیدوارم نگاه مسئولان و جوانان به ما که عمری از زندگیمان گذشته نگاهی انسانی باشد و جامعه قدر تجربه اندوزی و موی سپید ما را بداند.

وی دلیل انتخاب رشته روانشناسی بالینی در دانشگاه آزاد اسلامی را این گونه بیان کرد و گفت: بنده به خاطر ماهیت کارم مجبور بودم بر سر صحنه های جرم حضور یابم و با همکاری پزشک قانونی مجرمان را تشخیص دهم و گاهی مشاهده می شد فقط به خاطر عدم کنترل در یک لحظه اتفاقاتی می افتاد که جبران آن بسیار سخت و گاها غیر ممکن بود به همین دلیل ایمان دارم در این رشته می توان سلامت جامعه را بهبود بخشید.

معبودی تاکید کرد: رشته روانشناسی بالینی، کمک می کند جامعه سالم تر و بسیاری از تخت های مراکز درمانی از بیماران خالی شود امروز ما می دانیم بیشترین عوامل بیماری های روانی ناشی از استرس و سبک زندگی نامناسب است.

 

             

معبودی در پاسخ به اینکه حدود 60 تا 50 سال با اکثر داوطلبان امروزی کارشناسی ارشد تفاوت سنی دارد، چه توصیه ای به جوانان دارد به آنا گفت: در سختی ها مقاوم باشند و توکل و توسل به خداوند بسیار راهگشا است و هدف در دسترس خواهد بود.

مسن ترین داوطلب کنکور کارشناسی ارشد سال 1394 در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: پسر من با پسر همسایه و پسر بازاری هیچ تفاوتی ندارد. انسان هایی که فراگیرند نه فرافکن و ایده قبول می کنند تا پای جان دوستشان دارم و هر چه در توانم باشد به صورت معنوی و مادی کمک می کنم.

وی در پاسخ به این سوال که این سن و سال مشکل نخواهد بود که با جوانان سر کلاس حاضر شود، گفت: اصلا تا الان چند بار به عنوان میهمان بر سر کلاس دانشگاه آزاد اسلامی حاضر شده ام و با جوانان راحت هستم و به آنها عشق می ورزم.

معبودی گفت: به دلیل پاره ای از مشکلات در دوران خدمت نیروی انتظامی به شهرستان ملایر رفتم؛ آنجا قسمت بود با همسرم آشنا شوم و مردانه و با روراستی با ایشان ازدواج کرده و الان بیش از 50 سال در کنار هم زندگی می کنیم و در موفقیتم بسیار موثر است، البته مرد باید مانند کوه حامی همسرش باشد.

وی در پایان خطاب به جوانان و دانشجویان تصریح کرد: اگر مشکل پیش می آید زود عصیان زده و عصبانی نشوید، با گذشته زندگی نکنید و به آینده امیدوار باشید. چون آینده در دستان دانشجویان است.
-

مهدی صفرزاده، خبرنگار آنا در همدان
مرجع : خبرگزاری آنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
قلب فقط کارش خونرسانی نیست؛ رزق و روزیتون رو هم میرسونه! خوش قلب باشید