پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 25 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۶ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۸:۱۵
کد مطلب: 22881
۰

۱۴توصیه پلیس برای خرید نوروزی ایمن!

 
 
پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان همدان توصیه‌هایی درمورد خریدهای عید نوروز ارائه کرد.
به گزارش ایسنا، پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان همدان در تشریح توصیه‌هایی در مورد خریدهای عید نوروز اعلام کرد: به دلیل پیشرفت فناوری‌های اطلاعات به ویژه در ار تباطات اینترنتی خارج ازمنزل ازاهمیت بسیار برخوداراست، برای جلوگیری ازهرنوع مشکلی برای شهروندان درسفرهای نوروزی به توصیه‌های ذیل توجه کنید:

۱. عده‌ای سودجو باراه‌اندازی صفحات و سایت‌های جعلی درفضای اینترنت اقدام به تبلیغ تورهای ارزان قیمت داخلی و خارجی می‌کنند، این کلاهبرداران با ارائه قیمت‌های بسیار پایین،افراد را ترغیب می‌کنند تا ازخدمات آنان بهره‌مند شوند اما غافل ازاینکه بررسی‌ها نشان داده است که این تورهای ارزان قیمت تنها پوششی برای کلاهبرداری از مسافران نوروزی است.

۲. در مسافرتها و در مواقعی که برای اتصال به شبکه ازاینترنت هتلها و مکان های عمومی استفاده می کنید مطمئن شوید اطلاعات به صورت رمزنگاری شده ارسال می شود زیرا در غیر این صورت ممکن است اطلاعات مهمی به راحتی دراختیار افراد ناشناس قرار گیرد و از پروتکل HTTPS برای ارسال اطلاعات مهم استفاده کنید.

۳. اگر از گوشی‌های موبایل هوشمند و یاتبلتها استفاده می‌کنید، بر روی آنها برنامه های کاربردی و مفید نصب کنید تا درصورت گم شدن یا سرقت دستگاه به راحتی اطلاعات محلی که دستگاه شما در آنجا قرار دارد را پیدا کنید.

۴. اطلاعات سفرخود را در اینترنت به اشتراک نگذارید این اطلاعات می تواند اطلاعات عدم حضور شما در منزل را دراختیار سارقان قرار دهد.

۵. درصورتی که از کافی‌نت‌ها استفاده می‌کنید حتما پس از اتمام کار از حساب کاربری خود ازشبکه‌های اجتماعی و ایمیل‌ها خارج شوید و تاریخچه مرورگر و مابقی اطلاعات را پاک کنید و ازعدم ذخیره کلمه عبور ( پسورد) درسیستم مطمئن شوید.

۶. روزانه موجودی حساب های بانکی خود را کنترل کنید تا در صورت برداشت غیرمجاز و یاسوء استفاده سریعا از آن مطلع شوید.

۷. روی فایل‌های خود درلپ تاپ و یا سایر وسایل الکترونیکی کلمه عبور (پسورد) بگذارید تا در صورت مفقودی اطلاعات شما به دست دیگران نیفتد.

۸. دستگاه‌های حامل داده، دوربین عکاسی و هرنوع حافظه جانبی را همراه خود ببرید و از جا گذاشتن آنها در هتل‌ها و سوئیت‌ها خودداری کنید.

۹. از کارت‌های اعتباری و اطلاعات حساب بانکی خود به خوبی مراقبت کنید، حین خرید، کارت اعتباری را خودتان در دستگاه POS بکشید و رمز را نیز خودتان وارد کنید.

۱۰. در این ایام حتما دقت کنید روی عابربانک تجهیزات مشکوک و اضافی نصب نشده باشد.

۱۱. در هنگام پرداخت از طریق سامانه پرداخت فروشگاهی حتما از فروشنده بخواهید که دستگاه را در نزدیکی شما قرار دهد تا خود بتوانید رمز بانکی را وارد کنید.

۱۲. پس از خرید ازطریق دستگاه کارت خوان حتما برگه رسید مشتری را از فروشنده بگیرید.

۱۳. به دلیل خریدهای نوروزی و شلوغی اماکن عمومی در هنگام خریدها از تلفن همراه خود در این مکانها استفاده نکنید و از قراردادن عکس‌های خانوادگی، شماره حساب ها و رمزهای بانکی روی تلفن همراه خودداری کنید تا در صورت سرقت گوشی همراه، این اطلاعات باعث سوءاستفاده های بعدی نباشد.

۱۴. همچنین با قراردادن رمز پین گوشی در هنگام روشن کردن آن و همچنین رمزگذاری روی فایل های خود در تلفن همراه، مانع از دستیابی افراد سودجو به آنها شوید.
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
شکست خوردن و زمین خوردن یک اتفاق است تسلیم‌شدن و بلندنشدن یک انتخاب است. نگذار انتخاب‌هایت اسیر اتفاق‌ها شود..!!!