شنبه ۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 20 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۳ / ۱۲:۵۵
کد مطلب: 24997
۰
مصوبات جدید مجمع جهانی بهداشت درخصوص معلولان

از هر هفت نفر در جهان یکی معلولیت دارد

به گزارش ایسنا، برنامه هفت ساله جهانی معلولیت (2021 - 2014) با هدف بهبود بهداشت و کیفیت معیشت یک میلیارد معلول جهان طراحی شده است. این برنامه بر مبنای بهبود دسترسی معلولان به مراقبت‌های بهداشتی و خلق و تقویت خدمات و فناوری‌های جدید هدف‌گذاری شده تا به این افراد در بدست آوردن مهارت‌ها و بازیابی آن‌ها کمک شود.

این گزارش حاکی است، معلولان نیازهای بهداشتی عمومی یکسانی با دیگران دارند اما سه برابر دیگران نیازهای آن‌ها نادیده گرفته می‌شود و چهار برابر دیگران در مراکز بهداشتی دچار سوء رفتار می‌شوند. این گزارش با اشاره به این که از هر هفت نفر در جهان یک نفر معلولیت دارد، افزود: با افزایش طول عمر انسان‌ها، بیماری‌های مزمن هم افزایش می‌یابند و امکان ایجاد معلولیت در افراد بیشتر می‌شود. تصادفات جاده‌ای، سقوط، خشونت، بلایای طبیعی و رژیم غذایی ناسالم از دیگر علل مهم معلولیت به شمار می روند.

ضرورت لحاظ کردن نیازهای مبتلایان به اوتیسم در سیاست گذاری ها
بر اساس این گزارش، مجمع جهانی بهداشت اعضا را ملزم داشته تا نیازهای افراد مبتلا به اوتیسم و سایر اختلالات رشدی را در برنامه‌ها و سیاست‌های مربوط به سلامت ذهنی کودکان و نوجوانان لحاظ کنند. هدف از این برنامه، افزایش کیفیت مراقبت های بهداشتی و اجتماعی برای ارائه خدمات به افراد مبتلا به اختلال اوتیسم و خانواده‌هایشان است.
این موضوع همچنین موجب بهبود سیستم‌های نظارتی سلامت برای دریافت اطلاعات در زمینه اختلالات اوتیسم می‌شود و کشورها بهتر می‌توانند به تشخیص و درمان اختلالات اوتیسمی بپردازند. شایان ذکر است، این مصوبه نیاز به کمک هیئت دبیران سازمان جهانی بهداشت در افزایش ظرفیت کشورها برای مقابله با اوتیسم و سایر اختلالات رشدی و همچنین تعامل با شبکه‌های مرتبط با اوتیسم و پایش پیشرفت را پررنگ می‌سازد. همه تلاش‌ها در راستای طرح سلامت روانی سازمان جهانی بهداشت (2020 – 2013) هدایت خواهند شد.
گفتنی است، در جهان، بیشتر مردم مبتلا به اختلالات اوتیسمی و خانواده‌هایشان هیچ گونه مراقبتی از سوی سیستم‌های مراقبت بهداشتی و اجتماعی دریافت نمی‌کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
برای انسان نابینا شیشه و الماس فرقی ندارد اگر کسی قدرتان را ندانست فکر نکنید شیشه اید یقین بدانید که او نابیناست ...