جمعه ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - 19 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۷ مهر ۱۳۹۵ / ۱۴:۱۲
کد مطلب: 38587
۱
تحقق شعار «۹۰-۹۰-۹۰»

اولویت‌های بهداشتی کشور در سال ۹۵

اولویت‌های بهداشتی کشور در سال ۹۵

به گزارش مهر، دکتر علی‌اکبر سیاری صبح چهارشنبه در همایش معاونین بهداشتی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور اظهار داشت: معاونت بهداشت دو استراتژی برای کنترل بیماری‌های مزمن و عوامل خطر این بیماری‌ها در دستور کار دارد.

به گفته وی، همکاری‌های بین‌بخشی و توانمندسازی مردم در حفاظت از سلامت خودشان و مراقبت از آنها، دو استراتژی معاونت بهداشتی برای کاهش بیماری‌های مزمن در کشور است.

سیاری با اشاره به سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر که در سال گذشته تصویب شده است، افزود: یکی از اولویت‌های حوزه بهداشت در سال ۹۵، ادغام برنامه‌های پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر است.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت با عنوان این مطلب که دسترسی ۹۰ درصد مردم به خدمات نوین سلامت در حوزه مراقبت‌های اولیه یکی از اولویت‌های امسال در حوزه بهداشت است، تصریح کرد: در نظر داریم برای ۹۰ درصد کسانی که این دسترسی را فراهم می‌کنیم، عوامل خطر را شناسایی و کنترل کنیم.

وی ادامه داد: همچنین برای ۹۰ درصد از افرادی که عوامل خطر شناسایی شده است، می‌بایست مراقبت‌های پیشگیری به عمل آید.

سیاری با عنوان این مطلب که در یک بازه زمانی یکساله می‌خواهیم به شعار «۹۰-۹۰-۹۰» برسیم، گفت: امیدواریم تا سال آینده این شعار محقق شود.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت، پیش‌نیاز موفقیت در برنامه‌های حوزه بهداشت را تشریح کرد و گفت: تشکیل ستاد اجرایی در سطح ملی، استانی و شهرستانی به همراه تدوین برنامه عملیاتی در سطح ملی، استانی و شهرستانی و همچنین تدوین بسته خدمتی و آموزشی و فراهم کردن تدارکات لازم به همراه تدوین ضوابط و استانداردها از جمله پیش‌نیازهای موفقیت در اجرای سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر در کشور است.

وی بر نظارت مستمر بر اجرای برنامه‌های پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر تأکید کرد و گفت: این برنامه‌ها در سطح ملی توسط مرکز مدیریت شبکه بهداشتی کشور انجام خواهد شد.

سیاری همچنین بر اطلاع‌رسانی همگانی برای مشارکت مردم در اجرای سند ملی پیشگیری و کنترل بیماری‌های غیرواگیر تأکید کرد و گفت: در شهرها و روستاهایی که دسترسی به خدمات نوین سلامت فراهم شده است، می‌بایست این اطلاع‌رسانی صورت بگیرد.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت همچنین به برنامه بسیج ملی خطرپذیری سکته‌های مغزی، قلبی و سرطان در کشور اشاره کرد و گفت: این برنامه به زودی در کشور عملیاتی می‌شود.

وی اظهار داشت: برپایی جشن ملی بهداشت در راستای ارتقای سلامت مردم و بهداشت عمومی کشور، امری قابل تحقق است.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "