جمعه ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - 29 Mar 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱ تير ۱۳۹۲ / ۲۲:۵۷
کد مطلب: 18147
۰
آزمون سراسري 92 بدون تغيير نسبت به سال گذشته برگزار مي‌شود

3 توصيه مهم به داوطلبان كنكور سراسري

3 توصيه مهم به داوطلبان كنكور سراسري
تمرين مديريت زمان، توجه به علامت‌گذاري در رديف‌هاي درست، خودآزمايي و اصلاح اشكالات احتمالي از جمله توصيه‌هاي مرد كنكور ايران به داوطلبان آزمون سراسري سال جاري است. بالاخره ماراتن كنكور هم به انتهاي خود نزديك مي‌شود و جامعه براي برگزاري اين آزمون كه هنوز به سرنوشت بسياري از جوانان و نوجوانان كشور چسبيده، خود را آماده مي‌كند.
اين هفته، هفته كنكور است. شايد آخرين كنكور، اما بالاخره هفته كنكور است. از دوشنبه كارت‌هاي ورود به جلسه توزيع مي‌شوند و از پنج‌شنبه ششم تيرماه هم درب حوزه‌هاي آزمون به روي داوطلبان باز مي‌شود و تا شنبه ۸ تيرماه ۹۲ بعد باز مي‌ماند.
به گزارش میگنا حسين توكلي، مشاور ارشد رئيس سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به زمان باقيمانده تا برگزاري آزمون سراسري سال ۹۲، در گفت‌وگو با «جوان»، به داوطلبان توصيه مي‌كند: در فرصت باقيمانده منحصراً به مرور مورد يا مواردي كه اشكال داشته‌اند، پرداخته و سعي كنند نسبت به خودآزمايي براي آمادگي حضور در جلسه آزمون و پاسخگويي به سؤالات و مديريت زمان بپردازند.

وي مي‌افزايد: داوطلب مي‌تواند دفترچه‌هاي آزمون عمومي و اختصاصي گروه آزمايشي انتخابي از آزمون سال گذشته (كنكور سراسري سال ۹۱) را براي اين منظور انتخاب و با رعايت ضوابط نسبت به پاسخگويي به سؤالات اقدام كند. داوطلب مي‌تواند در پايان هر جلسه آزمون شماره سؤال يا سؤالاتي را كه پاسخ نداده است، يا اشتباه پاسخ داده است، يادداشت و به يادگيري مطالب مربوط به سؤالات مذكور اقدام كند.

به گفته توكلي، با اين روش بديهي است كه داوطلب با اجراي آزمون در هر روز، اعتماد به نفس كافي به دست مي‌آورد و به دور از اضطراب و با آرامش مي‌تواند در جلسه حاضر و به سؤالات پاسخ دهد.

مشاور ارشد رئيس سازمان سنجش آموزش كشور با اشاره به نحوه صحيح پاسخگويي به سؤالات ادامه مي‌دهد: براي پاسخگويي صحيح به سؤالات مي‌توان از دو روش پيروي كرد، ‌در روش اول داوطلب بايد سؤالات دفترچه عمومي را به ترتيب و در مهلت مشخص شده پاسخ دهد. بديهي است در صورتي كه داوطلب پاسخ سؤال يا سؤالاتي را از بين هر كدام از دروس نمي‌داند، مي‌تواند كنار آن سؤال در دفترچه آزمون علامت بگذارد و به سؤال بعدي پاسخ دهد و در نهايت بعد از پاسخ دادن به آخرين سؤال (سؤال ۱۰۰) به طريق گفته شده اولاً داوطلب تا حدود زيادي احساس رضايت از پاسخگويي و آرامش مي‌كند به جهت اينكه توانسته به درصد قابل توجهي از سؤالات پاسخ داده، ‌لذا با انرژي و انگيزه بيشتر در زمان باقيمانده از آزمون عمومي كه جمعاً ۷۵ دقيقه است به سؤالاتي كه پاسخ نداده و علامت زده پاسخ مي‌دهد و چه بسا بتواند به تعداد سؤالات بيشتري جواب دهد.

مشاور ارشد رئيس سازمان سنجش درباره روش دوم اظهار مي‌دارد: ‌در اين روش داوطلب مي‌خواهد ابتدا به سؤالات درسي كه بهتر آموخته و آمادگي بهتري دارد، پاسخ دهد و سپس به دروس ديگر جواب دهد. در اين صورت چنين داوطلبي بايد دقت كند كه پاسخ هر كدام از سؤالات را در پاسخنامه در مقابل رديف شماره سؤال مربوط درج كند.

وي مي‌افزايد: بر اساس تجارب به دست آمده برخي از داوطلبان در علامت‌گذاري از يك رديف بالاتر اقدام به پاسخگويي مي‌كنند و وقتي به انتها مي‌رسند، مي‌بينند كه هنوز يك رديف خالي است و سؤالي براي آن ندارند.

بنابراين با توجه به روش‌هاي پيشنهادي خود، استفاده از روش يك را به داوطلبان پيشنهاد مي‌كنيم. كنكوري‌ترين مرد كشور در پايان به داوطلبان اطمينان مي‌دهد كه آزمون امسال در محتوا و نحوه اجرا هيچ تغييري نسبت به آزمون سال گذشته نخواهد داشت.
مرجع : روزنامه جوان
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چگونه با ذهن آگاهی حواس کودکان مان را جمع کنیم؟
تقاضا برای سلب اختیار تشخیص اختلال اسکیزوفرنی توسط روانشناسان بالینی!
چرا نباید برای جلب محبت یا عشق التماس کنیم؟
ویژگی‌های یک اردو مطالعاتی خوب چیست؟
چطور از فکر کردن بیش از حد به یک موضوع جلوگیری کنیم؟
نوجوانان آمریکایی بدون تلفن همراه احساس بهتری دارند
من با دروغ گفتن و آه وناله پول درمیارم
افراد کمال‌گرا چه ویژگی‌هایی دارند؟
كودكان را قرباني حرف مردم نكنيد
خودبیمارانگاری از خود بیماری مرگبارتر است!
راه‌ درمان تب بالای تمایل به عمل‌های زیبایی چیست؟
چرا همیشه بدنبال این هستیم که بدانیم چرا گل خار دارد؟ بیایید گاهی بدنبال آن باشیم که بدانیم چرا خار گل دارد؟