کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

اين کارها را امتحان کنيد

اگر همسرتان چندان اهل معاشرت با خانواده شما نيست!

1 ارديبهشت 1393 ساعت 21:30

اگر همسرتان چندان اهل معاشرت با خانواده شما نيست و دليل اين مسئله هم به يکي از عوامل ۵گانه مذکور مربوط مي شود، راهکارهايي که ارائه مي کنيم تا حدودي به شما در بهبود شرايط کمک خواهد کرد:


1- خودتان را جاي او بگذاريد: چنانچه دلايل معاشرت نکردن همسرتان را بررسي کرديد و به نتيجه مشخصي رسيديد، به طرز فکر، برداشت و اختلاف نظر او درباره ارتباط با خانواده تان احترام بگذاريد و اين اختلاف نظر را حمل بر اين نکنيد که «همسرم مرا درک نمي کند». مطمئنا زماني که اختلاف نظري بين دو نفر وجود دارد هرکس شيوه اي را براي حل مسئله انتخاب مي کند که با روحيات و پنداشت هاي خودش هماهنگ تر است و متاسفانه در همين نقطه است که هر يک از زوجين متوقعانه و غيرواقع بينانه، ديگري را متهم به «درک نکردن» مي کند. اگر سعي کنيد از ديدگاه همسرتان مسئله را ببينيد خيلي راحت تر مي توانيد با او رفتار کنيد. شايد هيچ وقت نمي توانيد دليل اين رفتار خودخواهانه او را بفهميد اما با درک اين که حتما مسئله اي باعث شده است که اين فرد چنين روندي را در پيش گيرد مي توانيد درک خودتان را بالاتر برده و راحت تر با رفتار او کنار بياييد.

2- به حرف هاي او گوش دهيد: گاهي اوقات چنين رفتاري به اين علت از فرد سر مي زند که او فکر مي کند کسي نيست به حرف هايش گوش دهد. شما مي توانيد با گوش دادن به حرف هايش بدون اين که نظرات تان را مطرح کنيد، ترس هاي او را از بين ببريد و با او همدلي کنيد. به او نشان دهيد که بعضي از نظراتش را قبول داريد و خواهيد ديد که احساس مي کند که به وي ارزش و اعتبار داده ايد. وقتي باعث شديد که احساس اعتماد به نفس و راحتي بيشتري کنار شما بکند، مي توانيد براي تغيير بعضي از نگرش هاي وي وارد عمل شويد.

3- حمله زيرکانه متقابل: سعي کنيد با ابراز محبت بجا، اعتماد همسرتان را در تأثير نپذيرفتن از خانواده تان به اثبات برسانيد. به آرامي بعضي از ايده هايش را که غيرقابل قبول به نظر مي رسد انتخاب کنيد و اطلاعات لازم را براي اين که نشان دهيد، اين ايده ها درست نيست، مطرح کنيد. در برخورد با اين اختلافات نبايد به گونه اي رفتار کرد که تنش ها تشديد شود. به جاي اين که ايده هايش را رد يا مسخره کنيد، خيلي ساده شواهد متناقض آن را به او نشان دهيد.

4- منطقي رفتار کنيد: گاهي انتقادهاي پي در پي و مستقيم، سرکوفت زدن ها، سرزنش هاي مکرر و ... باعث تشديد مشکل و لج و لجبازي مي شود. بنابراين، هيچگاه مستقيماً به خاطر اين مشکل و مشکلات ديگر از همسرتان انتقاد نکنيد چون معمولاً انسان ها در برابر انتقاد مستقيم، احساس حقارت مي کنند و موضع دفاعي به خود مي گيرند و به جاي اين که مشکل را حل کنند درصدد دفاع از خود بر مي آيند.

5- به همسر و خانواده مان بقبولانيم که هريک جايگاه خاص خودشان را دارند. به خاطر داشته باشيد حفظ و تقويت رابطه شما با شوهرتان مهم ترين اصل زندگي شماست. نبايد مسائل فرعي، مسائل اصلي زندگي شما را با تهديد مواجه سازد.

6- از رفتارهاي مشکوک خود با بستگان تان در حضور همسر بکاهيد: تا حد امکان وابستگي تان را به خانواده تان کم کنيد و با آن ها در حضور همسرتان نجوا نداشته باشيد.

۷ - مقابله به مثل نکنيد: اين نکته را هم به ياد داشته باشيد که نبايد در مقابل رفتار نادرست همسرتان مقابله به مثل کنيد و شما هم ارتباط خود را با خانواده اش قطع کنيد. حتما بهتر است ارتباط صميمانه اي با خانواده او داشته باشيد تا وي زودتر متوجه اشتباهش شود.

 

مشاور: فاطمه مهديزاده
خراسان


کد مطلب: 23997

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/note/23997/اگر-همسرتان-چندان-اهل-معاشرت-خانواده

میگنا
  https://www.migna.ir