کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

شير و تخم مرغ عامل پيشگيري از پوكي استخوان

25 آبان 1390 ساعت 11:29


جام جم آنلاين: دكتر احمد لنكراني ،فوق‌تخصص ارتوپدي، مصرف شير، سفيده تخم مرغ و گوشت را عامل مهمي در جلوگيري از پوكي استخوان دانست.

وي به ايرنا گفت: مصرف زياد هيدروكربن‌ها و نوشابه‌هاي گازدار از عوامل ايجاد پوكي استخوان به شمار مي‌آيد

اين فوق تخصص ارتوپدي با بيان اين‌كه پياده‌روي روزانه از بروز پوكي استخوان جلوگيري مي‌كند، گفت: در كنار تغذيه نامناسب و جذب پروتئين‌هاي لازم براي بدن، نيم ساعت پياده‌روي روزانه از بروز پوكي استخوان جلوگيري مي‌كند.

لنكراني افزود: پوكي استخوان ضايعه‌اي قديمي است كه عوارض و علائم آن در چند سال اخير شناخته شده است. لنكراني با تاكيد بر اين‌كه اين بيماري بيشتر در زنان بعد از يائسگي و افراد مسن ايجاد مي‌شود، گفت: در افراد مسن بايد تدابير درماني لازم اتخاذ شود و افراد در طول سال مورد غربالگري و سنجش تراكم استخوان قرار گيرند.


کد مطلب: 6079

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/6079/شير-تخم-مرغ-عامل-پيشگيري-پوكي-استخوان

میگنا
  https://www.migna.ir