ظرفیت ۴ هزار و ۱۱۹ نفری به عنوان ظرفیت اولیه پذیرنده دانشجو در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ گروه علوم پزشکی اعلام شد.
ظرفیت ۴ هزار نفری پذیرش دانشجو در کنکور ارشد گروه پزشکی ۱۴۰۱
اعلام ظرفیت رشته روانشناسی در کنکور ارشد گروه پزشکی ۱۴۰۱
خبرگزاری مهر , 3 اسفند 1400 ساعت 21:08
ظرفیت ۴ هزار و ۱۱۹ نفری به عنوان ظرفیت اولیه پذیرنده دانشجو در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱ گروه علوم پزشکی اعلام شد.
ردیف | رشته | ظرفیت عادی | ظرفیت شهریه پرداز | جمع ظرفیت |
۱ | اپیدمیولوژی | ۶۶ | ۱۵ | ۸۱ |
۲ | اتاق عمل | ۲۰ | ۱۰ | ۳۰ |
۳ | ارزیابی فناوری سلامت HTA | ۱۰ | ۴ | ۱۴ |
۴ | ارگونومی | ۳۵ | ۹ | ۴۴ |
۵ | ارتوز و پروتز | ۱۱ | ۴ | ۱۵ |
۶ | اقتصاد بهداشت | ۳۵ | ۱۸ | ۵۳ |
۷ | اکولوژی انسانی | ۷ | صفر | ۷ |
۸ | انفورماتیک پزشکی | ۳۱ | ۸ | ۳۹ |
۹ | انگل شناسی پزشکی | ۷۲ | ۳ | ۷۵ |
۱۰ | ایمنی شناسی پزشکی | ۶۳ | صفر | ۶۳ |
۱۱ | آمار زیستی | ۵۵ | ۱۹ | ۷۴ |
۱۲ | آموزش بهداشت و ارتقای سلامت | ۱۰۰ | ۱۲ | ۱۱۲ |
۱۳ | آموزش پزشکی | ۱۹ | ۵ | ۲۴ |
۱۴ | آموزش هوشبری | ۱۵ | صفر | ۱۵ |
۱۵ | بهداشت روان | ۷ | ۳ | ۱۰ |
۱۶ | بهداشت محیط - بهداشت پرتوها | ۲ | صفر | ۲ |
۱۷ | بهداشت محیط - سم شناسی محیط | ۳ | صفر | ۳ |
۱۸ | بهداشت و ایمنی مواد غذایی | ۴۱ | ۲۰ | ۶۱ |
۱۹ | بیولوژی و کنترل ناقلین بیماریها | ۲۴ | ۳ | ۲۷ |
۲۰ | بینائی سنجی | ۱۳ | ۵ | ۱۸ |
۲۱ | بیوشیمی بالینی | ۹۲ | ۱۸ | ۱۱۰ |
۲۲ | پدافند غیرعامل در نظام سلامت | ۳ | ۷ | ۱۰ |
۲۳ | پرستاری اورژانس | ۶۹ | ۳۴ | ۱۰۳ |
۲۴ | پرستاری توانبخشی | ۴ | صفر | ۴ |
۲۵ | پرستاری داخلی – جراحی | ۱۵۴ | ۱۰۲ | ۲۵۶ |
۲۶ | پرستاری سالمندی | ۶۴ | ۲۳ | ۸۷ |
۲۷ | پرستاری سلامت جامعه | ۴۳ | ۳۳ | ۷۶ |
۲۸ | پرستاری کودکان | ۴۳ | ۳۵ | ۷۸ |
۲۹ | پرستاری مراقبتهای ویژه | ۱۰۴ | ۵۲ | ۱۵۶ |
۳۰ | پرستاری مراقبتهای ویژه نوزادان | ۲۰ | ۱۲ | ۳۲ |
۳۱ | پرستاری نظامی | ۱۰ | ۶ | ۱۶ |
۳۲ | تاریخ علوم پزشکی | ۲۴ | صفر | ۲۴ |
۳۳ | تغذیه بالینی | ۲۸ | ۹ | ۳۷ |
۳۴ | تغذیه ورزشی | ۸ | ۲ | ۱۰ |
۳۵ | تکنولوژی آموزشی در علوم پزشکی | ۴ | ۱۰ | ۱۴ |
۳۶ | تکنولوژی گردش خون | ۲۱ | ۱ | ۲۲ |
۳۷ | خون شناسی آزمایشگاهی و بانک خون | ۳۶ | ۱۲ | ۴۸ |
۳۸ | رادیوبیولوژی | ۱۵ | ۶ | ۲۱ |
۳۹ | روان پرستاری | ۵۳ | ۳۱ | ۸۴ |
۴۰ | روانشناسی بالینی کودک و نوجوان | ۱۵ | ۴ | ۱۹ |
۴۱ | روانشناسی سلامت | ۹ | ۲ | ۱۱ |
۴۲ | روانشناسی بالینی | ۶۶ | ۱۸ | ۸۴ |
۴۳ | زیست فناوری پزشکی | ۸۶ | ۵۰ | ۱۳۶ |
۴۴ | ژنتیک انسانی | ۴۶ | ۱۶ | ۶۲ |
۴۵ | ژورنالیسم پزشکی | ۱۱ | ۲ | ۱۳ |
۴۶ | سلامت سالمندی | ۳۵ | ۱۹ | ۵۴ |
۴۷ | سلامت و ترافیک | ۳ | ۱ | ۴ |
۴۸ | سلامت و رفاه اجتماعی | ۱۰ | ۴ | ۱۴ |
۴۹ | شنوائی شناسی | ۱۳ | ۶ | ۱۹ |
۵۰ | علوم بهداشتی در تغذیه | ۳۲ | ۱۸ | ۵۰ |
۵۱ | علوم تشریحی | ۸۸ | ۵ | ۹۳ |
۵۲ | علوم تغذیه | ۴۰ | ۲۱ | ۶۱ |
۵۳ | علوم تغذیه در بحران و حوادث غیرمترقبه | ۲ | ۶ | ۸ |
۵۴ | علوم و صنایع غذائی | ۱۸ | ۱۴ | ۳۲ |
۵۵ | فناوری اطلاعات سلامت | ۴۳ | ۹ | ۵۲ |
۵۶ | فناوری تصویربرداری پزشکی | ۱۸ | صفر | ۱۸ |
۵۷ | فیزیک پزشکی | ۵۱ | ۹ | ۶۰ |
۵۸ | فیزیوتراپی | ۵۹ | ۲۲ | ۸۱ |
۵۹ | فیزیوتراپی ورزشی | ۲۰ | ۸ | ۲۸ |
۶۰ | فیزیولوژی | ۶۹ | ۱۳ | ۸۲ |
۶۱ | قارچ شناسی پزشکی | ۲۱ | ۱ | ۲۲ |
۶۲ | کاردرمانی | ۱۸ | ۷ | ۲۵ |
۶۳ | کتابداری و اطلاع رسانی پزشکی | ۳۹ | ۱۰ | ۴۹ |
۶۴ | گفتار درمانی | ۲۵ | ۷ | ۳۲ |
۶۵ | مامایی | ۶۹ | ۳۳ | ۱۰۲ |
۶۶ | مددکاری اجتماعی | ۹ | ۳ | ۱۲ |
۶۷ | مدیریت پرستاری | ۱۵ | ۹ | ۲۴ |
۶۸ | مدیریت توانبخشی | ۱۷ | ۳ | ۲۰ |
۶۹ | مدیریت خدمات بهداشتی درمانی | ۸۵ | ۷۹ | ۱۶۴ |
۷۰ | مدیریت سلامت، ایمنی و محیط زیست HSE | ۵۵ | ۱۰ | ۶۵ |
۷۱ | مشاوره در مامایی | ۷۱ | ۳۳ | ۱۰۴ |
۷۲ | مهندسی بهداشت حرفهای و ایمنی کار | ۶۳ | ۱۵ | ۷۸ |
۷۳ | مهندسی بهداشت محیط | ۱۲۹ | ۱۶ | ۱۴۵ |
۷۴ | مهندسی بهداشت محیط - مدیریت بهره برداری و نگهداری تاسیسات | ۶ | صفر | ۶ |
۷۵ | مهندسی بهداشت محیط - مدیریت پسماند | ۱۱ | ۱ | ۱۲ |
۷۶ | مهندسی پزشکی (بیوالکتریک) | ۳۲ | ۱۵ | ۴۷ |
۷۷ | مهندسی پزشکی (زیست مواد) | ۸ | صفر | ۸ |
۷۸ | میکروب شناسی پزشکی | ۹۱ | ۲ | ۹۳ |
۷۹ | میکروب شناسی مواد غذایی | ۸ | صفر | ۸ |
۸۰ | نانوفناوری پزشکی | ۳۵ | ۲۱ | ۵۶ |
۸۱ | ویروس شناسی پزشکی | ۳۴ | ۵ | ۳۹ |
۸۲ | یادگیری الکترونیکی در علوم پزشکی | ۴ | ۱۴ | ۱۸ |
۸۳ | ترکیبات طبیعی دارویی و دریایی | ۶ | ۲ | ۸ |
۸۴ | سم شناسی | ۲۱ | ۷ | ۲۸ |
۸۵ | شیمی دارویی | ۱۴ | ۳ | ۱۷ |
۸۶ | علوم داروهای پرتوزا | ۳ | ۱ | ۴ |
۸۷ | کنترل مواد خوراکی و آشامیدنی | ۶ | ۲ | ۸ |
۸۸ | نظارت بر امور دارویی | صفر | صفر | صفر |
جمع کل | ۳۰۴۸ نفر | ۱۰۷۱ نفر | ۴۱۱۹ نفر |
کد مطلب: 57726