کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

چربی‌های مصنوعی در چیپس باعث چاقی می‌شود

4 تير 1390 ساعت 4:12


 برنا:  مطالعات جدید نشان داد غذاهایی که با جایگزین‌های چربی تولید می‌شوند به کاهش وزن کمکی نمی‌کنند. به گزارش دی اِن اِی ایندیا، مطالعات محققان دانشگاه پوردوی هند نشان داد که جایگزین‎های مصنوعی چربی که در درست کردن چیپس و غذای کم کالری به کار می‌روند در بدن جواب معکوس داشته و منتهی به چاقی می‌شوند. بر اساس این گزارش؛ جایگزین‌های چربی با توانایی بدن در تنظیم جذب غذا تداخل پیدا کرده و بدین ترتیب منتهی به استفاده ناموثر از کالری و افزایش وزن می‌شود. در همین زمینه مطالعه بر روی 2 گروه موش آزمایشگاهی انجام شد. در این آزمایش به یک گروه، چیپس با چربی و کالری بالا داده شد و به گروه دیگر چند روز چیپس با کالری بالا و بعضی روزها چیپس کم کالری داده شد. چیپس‌های کم کالری با «اولسترا» که یک جایگزین مصنوعی چربی با کالری صفر است، درست می‌شوند که این ماده غیر قابل هضم است. بر اساس تحقیقات به عمل آمده، موش‌هایی که هر 2 نوع سیب زمینی (کم کالری و پر کالری) را استفاده کرده بودند نسبت به موش‌هایی که تنها چیپس‌هایی با کالری بالا خورده بودند غذای بیشتری استفاده کرده و بیشتر چاق ‌شدند. از طرف دیگر در گروهی که از چربی کمتری استفاده کرده بودند، هیچ گونه افزایش وزنی دیده نشد. با توجه به اطلاعات به دست آمده می‌توان این طور نتیجه گرفت که رژیم کم چربی و کم کالری به کم کردن وزن کمک بیشتری می‌کند تا اینکه از جایگزین‌های روغن استفاده شود.  


کد مطلب: 3712

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/3712/چربی-های-مصنوعی-چیپس-باعث-چاقی-می-شود

میگنا
  https://www.migna.ir