کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

برای درمان افسردگی به گفت‌وگو درمانی روی آورید

خبرگزاری ایرنا , 12 آبان 1394 ساعت 17:08

زنان به طور معمول بیشتر به این بیماری مبتلا می شوند، افسردگی در صورت شدید شدن به خودکشی منتهی می شود.


گفت‌وگو درمانی مستمر می تواند به معالجه افسردگی های خفیف تا متوسط تا حد زیادی کمک کند، اما در صورتی که افسردگی شدیدتر باشد باید علاوه بر گفت وگو درمانی از دارو نیز کمک گرفت.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، انواع گفت وگو درمانی برای معالجه افسردگی شامل رفتار درمانی شناختی (سی بی تی)، درمان بین فردی، درمان روان پویشی، درمان تربیتی و گروه های حامی است. برای نمونه در درمان رفتار شناختی که به طور معمول ۱۰ تا ۲۰ هفته به طول می انجامد، فرد ذهنیات خود را در مورد احساسات و رفتارش بیان کرده و درمانگر برای تغییر ذهنیات منفی وی به افکار مثبت تلاش می کند. درمان بین فردی بر بهبود روابط فرد با دیگران در مدت زمان ۱۰ تا ۲۰ هفته استوار است، این نوع از درمان، درمانگر به وی راه های جدید برای بررسی روابط فردی و اینکه چطور واکنش های وی بر روابط او تاثیر می گذارد تجویز می کند. گروه های حامی نیز یکی از راه ها برای گفت وگو در مورد احساسات فردی است، یک گروه حامی جایی است که فرد می تواند با مراجعه به آن مشکلات و نگرانی هایش را با دیگران درمیان بگذارد که آنها نیز با دردهای مشابه دست و پنجه نرم می کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بهداشت جهانی افسردگی بیماری متداول روحی است که در سراسر جهان ۳۵۰ میلیون نفر در تمام سنین به آن مبتلا هستند. افسردگی دلیل اول ناتوانی است و یکی از دلایل اصلی بسیاری از بیماری های دیگر است.
زنان به طور معمول بیشتر به این بیماری مبتلا می شوند، افسردگی در صورت شدید شدن به خودکشی منتهی می شود.


کد مطلب: 33782

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/33782/درمان-افسردگی-گفت-وگو-درمانی-روی-آورید

میگنا
  https://www.migna.ir