کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

نوشيدني‌هاي داغ باعث سرطان مري مي‌شوند

14 فروردين 1390 ساعت 19:07


 خوردن نوشيدني‌هاي داغ در دراز مدت و بر حسب عادت مي‌تواند به سرطان مري منجر شود.
به گزارش میگنا به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت بهداشت، امير حسين فقيهي، دانشيار مركز آموزشي درماني رسول اكرم(ص) گفت: مواد اسيدي، قليايي و مواد داغ و پرحرارت از جمله مواد آزارنده هستند كه خوردن آنها باعث آزار مري و حتي زخم و سرطان مي‌شود. وي اظهار داشت: مواد غذايي داغ به دليل حرارت زياد دستگاه گوارشي را مي‌سوزاند به طوري كه نوشيدني‌هاي بسيار داغ در صورت بلعيده شدن به مخاط حفره دهان تا معده آسيب جدي وارد و سطح بيشتري را درگير سوختگي مي‌كند. اين متخصص گوارش و كبد تصريح كرد: مواد غذايي جامد داغ آسيب كمتري به دستگاه گوارش وارد مي‌كند و قبل از بلعيده شدن خيلي سريع مي‌توان آن را از حفره دهان خارج كرد. وي اضافه كرد: مواد جامد بسيار داغ در صورت بلعيده شدن به مري و معده آسيب جدي وارد و باعث سوختگي شديد دستگاه گوارش مي‌شود. اين متخصص گوارش و كبد با بيان اينكه سرطان مري در شمال كشور به دليل خوردن چايي داغ شيوع بيشتري دارد گفت: بر اساس مطالعات انجام شده سرطان مري با خوردن چاي داغ به دليل سوختگي و تغيير ژن‌ها ارتباط مستقيمي دارد. وي افزود: به منظور پيشگيري از انواع سرطان‌هاي دستگاه گوارش، فرهنگ درست غذا خوردن و نوشيدن بايد در سنين كودكي در خانواده‌‌ها نهادينه شود. فقيهي اظهار داشت: همچنين مادران هنگام غذا دادن به كودكان بايد ماده غذايي را امتحان كنند تا بر اثر داغ بودن به دستگاه گوارش كودك آسيب نرسد.


کد مطلب: 2602

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/2602/نوشيدني-هاي-داغ-باعث-سرطان-مري-مي-شوند

میگنا
  https://www.migna.ir