کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

۴ ماده غذایی که شما را دچار "تپش قلب" می‌کند

3 خرداد 1393 ساعت 9:30

ریتم و تپش قلب، به خودی خود یک بیماری نیست. نوعی علامت است که از روی آن می‌توان سایر بیماری‌های قلبی را تشخیص داد.


دکتر حمیدرضا شیری‌نژاد متخصص بیماری‌های قلب و عروق، در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: تپش قلب، علتهای زیادی دارد و می‌تواند به علت بیماری‌های زمینه‌ای قلب از جمله: تب و بیماری‌های میکروبی باشد. همچنین می‌تواند علت تپش قلب، بیماری خود قلب نظیر بیماری‌های دریچه‌ای قلب و پرولاپس دریچه میترال نیز باشد.

وی ادامه داد: تپش قلب هر علتی که داشته باشد نیاز به بررسی و معاینات دقیق و انجام آزمایشات تخصصی، تشخیص پزشک دارد تا علت و درمان مناسب، انجام شود.

دکتر رشیدی با بیان اینکه آریتمی مربوط به خود قلب بیشتر علت مادرزادی دارد، گفت: تپش قلب بدون علت خاص در جوانان معمولا منشأ اضطراب دارد و در خانم‌ها هم در دوران قاعدگی، بیشتر شایع است. این متخصص قلب و عروق گفت: مواد غذایی نظیر: قهوه، چای، الکل و مواد غذایی تند و حاوی فلفل باعث افزایش تحریکات قلبی و درپی آن افزایش تپش قلب می‌شود.


کد مطلب: 24935

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/24935/۴-ماده-غذایی-دچار-تپش-قلب-می-کند

میگنا
  https://www.migna.ir