کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

اگر ترش می‌کنید

11 بهمن 1392 ساعت 14:10

بررسی چندین مطالعه مختلف در چند سال اخیر نشان می‌دهد که جویدن آدامس به مدت 30 دقیقه بعد از هر وعده غذایی، در بهبود سوزش سردل و ریفلاکس (ترش کردن) نقش موثری دارد.


به گزارش ایسنا، مکانیسم این اثر نیز ناشی از خنثی شدن مقداری از اسید معده در نتیجه جویدن آدامس است. در حقیقت مشخص شده آدامس جویدن موجب بازگشت اسید معده از مری به معده می‌شود.

ریفلاکس در واقع بازگشت محتویات معده به مری است که معمولا نیم تا دو ساعت بعد از خوردن غذا اتفاق می‌افتد. آنچه باعث سوزش مری یا در اصطلاح سوزش سردل می‌شود، اسید معده و هورمون پپسین است که به مخاط مری آسیب رسانده و در صورت عدم درمان با خطر خونریزی‌های گوارشی، بلع دردناک، بدخیمی و سرطان مری همراه خواهد بود.

علامت بارز این اختلال، سوزش سردل یا احساس درد و سوزش در زیر جناغ سینه است. اگر با این علایم روبرو هستید، هر چه سریع‌تر برای درمان به متخصص گوارش مراجعه کنید، زیرا طولانی شدن این علایم و عدم درمان به موقع با عوارض جبران ناپذیری همراه خواهد بود.


کد مطلب: 21884

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/21884/اگر-ترش-می-کنید

میگنا
  https://www.migna.ir