کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

نوشيدن چاي و قهوه صبحگاهي براي كبد مفيد است

29 مرداد 1392 ساعت 15:10

پژوهشگران پس از اجراي آزمايشات متعدد دريافتند: نوشيدن يك فنجان چاي يا قهوه در ابتداي صبح، خطر ابتلا به بيماري كبد چرب را كاهش مي دهد.


به گزارش ايرنا ،يك گروه بين المللي از پژوهشگران به رهبري دانشگاه پزشكي دوك نوس دريافتند كه افزايش مصرف كافئين مي تواند خطر ابتلا به بيماري كبد چرب افراد غير الكلي را كاهش دهد.
اين پژوهشگران با آزمايش بر روي موش هايي كه رژيم غذايي پرچرب داشتند، كشف كردند كه كافئين باعث تحريك متابوليسم ليپيدهايي مي شود كه در سلول هاي كبد ذخيره شده اند و اين امر باعث كاهش آمار ابتلا به كبد چرب مي شود.
بر اساس يافته هاي اين تحقيق، مصرف مقدار كافئين روزانه برابر با چهار فنجان قهوه يا چاي مي تواند خطر ابتلا به كبد چرب در انسان ها را هم كاهش دهد.
دكتر پال ين استاد اين دانشگاه در اين باره گفت: قهوه و چاي بسيار در بين مردم استفاده مي شوند و يافته هاي اين تحقيق نشان مي دهد كه اين نوشيدني ها مي توانند فوايد درماني مفيدي داشته باشند.
بنا بر آمار تخميني، حدود ۷۰ درصد از مردم جهان كه مبتلا به چاقي و ديابت هستند، داراي بيماري كبد چرب غير الكلي نيز هستند. همچنين حدود ۳۰ درصد از مردم آمريكا به اين بيماري مبتلا هستند.


کد مطلب: 19033

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/19033/نوشيدن-چاي-قهوه-صبحگاهي-براي-كبد-مفيد

میگنا
  https://www.migna.ir