کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

گوشت هايي كه قلب را بيمار مي كنند

سايت خبری باشگاه خبرنگاران جوان , 12 مرداد 1392 ساعت 13:03

گوشت قرمز حاوي اسيدهاي چرب اشباع شده است و مصرف زياد آن بروز بيماري هاي قلبي- عروقي، گرفتگي عروق و ... را در پي دارد.


دكتر محمد تقي انوشه، متخصص تغذيه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: اين نوع گوشت براي كساني كه دچار بيماري هاي قلبي- عروقي، فشار خون، بيماري كليوي، نقرس و ... هستند محدوديت مصرف دارد.

وي خاطر نشان كرد: گوشت قرمز منبع آهن خوبي براي كودكان، خانم هاي باردار و شير ده كه بيماري خاصي ندارند است.

انوشه تصريح كرد: افراد مي توانند به جاي گوشت گاو از ماهي كه سرشار از امگا 3 است استفاده كنند.
ماهي به دليل دارا بودن اسيدهاي چرب مي تواند جايگزين خوبي براي گوشت قرمز باشد و افراد را در برابر بيماري هاي قلبي- عروقي بيمه كند.

وي اظهار داشت: گوشت هاي سفيد، پرندگان و شكار هم از ارزش غذايي بالايي برخوردار هستند.


کد مطلب: 18764

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/18764/گوشت-هايي-قلب-بيمار-مي-كنند

میگنا
  https://www.migna.ir