کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

رژيم غذايي روزه دار ان مبتلا به نارسايي کليوي

روزنامه خراسان , 27 تير 1392 ساعت 10:54

در صورت امکان نيز اين بيماران در محل خنکي استراحت کنند. به ويژه اگر نارسايي کليه آن ها به مرحله سه رسيده باشد. با اين کار دفع مايعات نامحسوس بدن از راه هايي مانند تنفس و تعريق کاهش مي يابد.


متخصصان اورولوژيست از جمله دکتر گتميري متخصص کليه به مبتلايان به نارسايي مزمن کليه توصيه مي کنند که ميزان مصرف کالري خود را بين سحر و افطار کاهش دهند، چون در غير اين صورت نه تنها روزه داري موجب کاهش علايم بيماري نمي شود، بلکه ممکن است خطرات مضاعفي را براي بدن در پي داشته باشد و حتي پرخوري موجب ايجاد عارضه در دستگاه گوارش و قلب و عروق شود.

وي تأکيد مي کند: لازم است مبتلايان به نارسايي مزمن کليه مصرف نمک را طي ماه مبارک رمضان تا حد امکان کاهش دهند، چرا که اين امر بر کاهش فشار خون نيز تأثير مثبتي دارد. لازم است مبتلايان به نارسايي کليه بين افطار و سحر مايعات کافي مصرف کنند، البته نبايد هنگام افطار به يک باره مايعات مصرف کنند، چرا که در اين صورت عملکرد دستگاه گوارش دچار اختلال مي شود و بدن نمي تواند به گونه اي مطلوب مواد غذايي را دريافت کند.

اين متخصص کليه مي افزايد: لازم است روزانه حدود سه ليتر مايعات بنوشيم، چرا که حدود 1.5 تا ۲ ليتر مايعات بدن از طريق ادرار دفع مي شود. البته بخشي از مايعات بدن از طريق مصرف ميوه و سبزيجات تأمين مي شود.افرادي که وزن آن ها بيش از ۷۰ کيلوگرم است نيز به مايعات بيشتري نياز دارند.

گتميري به فعاليت بدني روزه داران مبتلا به نارسايي مزمن کليه اشاره و اظهار مي کند: در صورت امکان نيز اين بيماران در محل خنکي استراحت کنند. به ويژه اگر نارسايي کليه آن ها به مرحله سه رسيده باشد. با اين کار دفع مايعات نامحسوس بدن از راه هايي مانند تنفس و تعريق کاهش مي يابد.
وي مي افزايد: روزه داران مبتلا به نارسايي مزمن کليه در صورت نياز به خروج از منزل، اين کار را پيش از ساعت ۱۰ صبح يا پس از ساعت ۱۷ انجام دهند.


کد مطلب: 18555

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/18555/رژيم-غذايي-روزه-دار-ان-مبتلا-نارسايي-کليوي

میگنا
  https://www.migna.ir