کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

افراد افسرده از نوشیدنی‌های محتوی کافئین بپرهيزنند

2 بهمن 1391 ساعت 20:30


یک کار‌شناس تغذیه گفت: افراد افسرده از نوشیدنی‌های حاوی کافئین بپرهيزنند.

به گزارش وب دا، ناهید برخورداری با اشاره به تغذيه و رژیم درمانی در بيماران مبتلا به افسردگی اظهارداشت: غذاهای غنی از کربوهیدرات پیچیده و پروتئین با کیفیت بالا برای تامین بالانس تریپتوفان که پیش ساز سروتونین است براي افراد افسرده توصیه می‌شود.

کار‌شناس تغذیه مرکز تحقیقاتی و درمانی دیابت یزد با بيان اين كه وجود فیبر در غذا باعث افزایش میزان هوشیاری و کاهش استرس می‌شود، گفت: خاصیت ضد افسردگی جوی دوسر در حد خیلی زیادی است، مصرف آن به شکل فرنی درمان موثری برای رفتارهای افسردگی است.

وي با اشاره به اينكه بوقلمون، مرغ، ماهی، لوبیا و عدس منابع خوب تریپتوفان هستند و به افزایش سطح سروتونین مغز کمک می‌کند توصيه كرد: مبتلايان به افسردگي از مصرف نوشیدنی‌ها و غذاهای محتوی کافئین در اواخر شب  اجتناب كنند.

اين كارشناس تغذيه با بيان اين مطلب كه مکمل اسیدفولیک باعث می‌شود فرد به داروهای ضدافسردگی بهتر پاسخ دهد  گفت: ویتامین Cو روی و سلنیوم در بهبود رفتار موثر است، از طرف ديگر افراد مبتلا به افسردگی وعده‌های غذایی کوچک، مکرر و پرانرژی مصرف كنند.


کد مطلب: 16284

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/16284/افراد-افسرده-نوشیدنی-های-محتوی-کافئین-بپرهيزنند

میگنا
  https://www.migna.ir