کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

توصيه هاي طلايي به داوطلبان كنكور سراسري و آزاد 91

6 تير 1391 ساعت 3:48


در روزهای قبل از كنكور نكات زير را رعايت كنيد:
1- در هر فرصتی، اين چنين تداعی كنيد كه در جلسه كنكور حضور داريد و ناظرهاي جلسه، جزوات سوالها را بين داوطلبين تقسیم كرده‌اند و شما داوطلب گرامی جزوه سوالات را برداشته‌ايد و به سوالات نگاه مي‌كنيد و مي‌بينيد كه سوالات آزمون، اکثراً مثل سوالات آزمونهای قبل یا آزمونهای آزمایشی بوده است كه در طی مطالعه جهت كنكور آنها را خوانده‌ايد. اين امر باعث مي‌شود كه اضطراب شما در هنگام جلسه كنكور به مي‌نيمم مقدار خود برسد.

2- آنچه بايد به ذهن بسپاريد بيش از سه چهارم افرادي كه در كنكور شركت مي‌كنند سیاهی لشگر مي‌باشند و شما داوطلب گرامی هیچگونه هراس و ترسی را به خود راه ندهید. كه ساير داوطلبان بر من رجحان و برتری دارند (اين مسئله را هنگامی كه يك ساعت از جلسه كنكور گذشته باشد به خوبی مي‌توان مشاهده كرد كه اكثر صندلي‌هاي مربوط به داوطلبان خالي است و پاسخنامه‌ها را بدون جواب دادن تحويل داده‌اند).

3- هنگام حضور در جلسه كنكور آنچه را كه نبايد از ياد برد آن است كه حتماً بايد زمان كنكور را در كنترل خود داشته باشيد (تقسيم زمان جهت جواب دادن به سئوالات هر مبحث)

مديريت زمان كنكور فرض كنيد كه براي كنكور بايد به 5 درس پاسخ دهيد كه يكي از آنها معمولاً درس زبان است و كل زمان جهت پاسخ‌ دادن به سوالات نیز 210 دقیقه باشد.
1- پس از گرفتن جزوه آزمون، به مدت  2 تا5 دقیقه تمام سوالات كنكور (همه درسها) را مرور نمائيد. در اين2 تا 5 دقيقه لازم نيست هیچگونه تستي زده شود (در لحظه تحويل جزوه آزمون، خود نيز اگر بخواهيد نمي‌توانيد مسلط به جوابها پاسخ بگوئید (به خاطر استرس).
پس از ارزیابی 150 سئوال، آسان یا مشکل بودن هر مبحث را برای خود مرور كنيد. پس از آنكه خويش را با نوع سوالات و محيط برگزاری كنكور وفق داديد، آماده مرحله بعدي باشيد (زمان مرحله اول 5 دقيقه)

2- در مرحله دوم زمان‌بنديهاي زير را براي دروس انتخاب نمائيد.
درس اول (زبان)        10 دقيقه         درس دوم          15 دقيقه
درس سوم              15 دقيقه         درس چهارم       15 دقيقه
درس پنجم              15 دقيقه

زمان مرحله دوم( 70 دقيقه )
در اين مرحله اول سراغ آن درسي برويد كه آمادگی و تجربه بیشتری در تست زدن آن دارید، آنچه را كه نبايد در هر درس از ياد برد اين است كه تست زدن زياد و درست مطرح است، نه  اينكه سئوالات مشكل تر را حل كرد. همچنين لازم نيست كه سوالات آسان پشت سر هم باشند. مثلاً ممكن است 3 تست درس اول آسان باشد و يا 4 تست از درس دوم و يا 2 تست از درس سوم، در ضمن آن سئوالاتی كه به جواب نهائی مي‌رسيد به برگه پاسخ نامه انتقال دهید (مواظب باشید مکان خودش را با قلم پر كنيد) و جلوی سئوال مورد نظر يك علامت ضرب (×) بزنيد. اين روش به خاطر آن است كه در مرحله بعدي بدانيد كدام تست را جواب داده‌ايد. سپس جلوی سئوالاتی كه به جواب نهائی نرسيده‌ايد یا حدس مي‌زنيد، مي‌توانيد جواب دهید با علامت منها (-) مشخص كنيد تا در مرحله بعد سهولت بیشتری در پيدا كردن تستهای نيمه تمام و يا احتمالاً آسان داشته باشيد.
3- در اين مرحله آنچه را كه نبايد از ياد برد ان است كه تست كمتر با جواب درست بهتر از آن است كه تست بيشتر با جواب غلط بزنيد. بنابراين براي موقعی كه بين دو گزينه شك كرده‌ايد حتماً يكي را علامت بزنيد (احتمال شانس 50 درصد است) ولي اگر بين سه گزينه شك كرديد كه كدام درست است يا نادرست، از پاسخ دادن به آن تست امتناع ورزيد.

زمان مرحله سوم (60 دقيقه )
4- در اين مرحله قطعاً از هر درس 5 يا 6 سئوالی را حل كرده‌ايد (تا اينجا خوب است و پيشرفت شما قابل تقدیر است). شما حالا با احاطه‌اي كه بر سوالات دارید مي‌توانيد زمانبندی به صورت زير داشته باشيد.
درس اول (زبان)         10 دقيقه         درس دوم         10 دقيقه
درس سوم               10 دقيقه         درس چهارم      10 دقيقه
درس پنجم               10 دقيقه

زمان مرحله چهارم (50 دقيقه)
در اين مرحله فرصت داديد تا سئوالاتی را كه از مرحله دوم نيمه تمام گذاشته‌ايد يا ‌سئوالاتي را كه‌حدس مي‌زنيد آسان است، جواب دهيد.

5- هنوز تا انتهای زمان كنكور، شما 25 دقيقه فرصت داريد. در اين زمان شما مي‌توانيد تمام سوالات را به طور كلي بازنگری كنيد يا  اينكه مي‌توانيد با توجه به گرايش انتخابی سراغ سوالات آن درس برويد و وقت بیشتری را صرف آن درس نمائيد.

6- پايان وقت است. لطفاً برگه‌هاي پاسخنامه را تحويل دهيد.

    محسن لطف زمان
فوق لیسانس مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی امیر کبیر
مشاور ارشد سنجش تکمیلی امیر کبیر


کد مطلب: 12162

آدرس مطلب :
https://www.migna.ir/news/12162/توصيه-هاي-طلايي-داوطلبان-كنكور-سراسري-آزاد-91

میگنا
  https://www.migna.ir